Politika

Újabb botrányt robbantott a DK – Meddig maradnak még Orbánék?

Nem kellett sokat várni, hogy az orbáni pefodilhálózat ismét megmutassa erejét és befolyását.


Alig jelentették be, hogy pszichológiai alkalmassági vizsgálatnak vetik alá a gyermekekkel foglalkozó intézmények vezetőit, mára kiderült, hogy az egyházi intézmények vezetőit mentesítik az ellenőrzés alól.


Orbán Viktor tehát úgy gondolja, hogy az állami gyermekvédelmi intézményeket talán nem vezethetik pedofilok, az egyháziakat azonban igen – írja Kálmán Olga a DK politikusa.

A Demokratikus Koalíció szerint ezzel ismét bebizonyosodott az orbáni pefodilhálózat ereje és befolyása.

Az Orbán-rendszer nem fogja átvilágítani a gyermekvédelmi intézmények jelentős részét, éppen azokat az intézményeket nem, amelyeket tömegesen adott át az elmúlt években egyházaknak.

Balog Zoltán elmondta a hétvégén, hogy mire számíthatunk, szerinte a „kutyából is lesz szalonna”, magyarán pefodilok is foglalkozhatnak gyerekekkel. Neki dobja most oda az Orbán-kormány a gyerekeket, őket nem fogják ellenőrizni.


A DK szerint ez azt jelenti, hogy csak az Orbán-rendszer felszámolásával lehet véget vetni az orbáni pefodilhálózatnak, erre készülünk!




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top