Politika

Őrjönghet Mészáros Lőrinc: Most szivárgott ki Várkonyi Andrea kínos húzása

Szomorú hírek érkeztek.


Mészáros Lőrinc felesége büszkén újságolta, hogy a Mensa HungarIQa tagja lett, azaz az intelligenciája messze meghaladja az átlagos szintet.

Várkonyi Andra IQ-szintje meglepően magas

A felcsúti first lady IQ-szintjéről pontos információk nincsenek, ám mivel az említett amerikai filmcsillagé 153, így arra lehet következtetni, hogy Várkonyi Andrea IQ-ja is hasonló értéket mutat.

A tesztet mellesleg bárki elvégezheti és taggá válhat. A Mensa ugyanis egy nemzetközi egyesület, körülbelül 150 ezer tagot számlál, akik a világ különböző pontjairól származnak.


A Mensa HungarIQa az egyesület hazai tagszervezete, amely klubként fogja össze a magas intelligenciahányadossal rendelkező embereket. Közös programokat biztosít a számukra, például kirándulást, színházlátogatást, külföldi utakat.

Várkonyi valamit elfelejtett?

Feltétel az éves tagdíj befizetése, és

elképzelhető, hogy Várkonyi erről megfeledkezett.

Az üzletasszony klubtagságáról ugyanis nemrég múlt időben beszélt az Mensa HungarIQa elnöke, Kovács Katalin.

Ő a Fókuszban azt részletezte, hogy több híres tagjuk is van. Mint mondta, róluk csak akkor beszél, ha az érintett híresség a tagságáról már kommunikált a nyilvánosság előtt.

Ilyenek például Michelle Wild, Vitray Tamás, és korábban tagunk volt Várkonyi Andrea is

– fogalmazott Kovács Katalin.


Videó a Mensa HungarIQáról:

(story.hu nyomán) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top