Politika

Mi a fene folyik itt? Orbán Viktor döbbenetes szavait szajkózza az orosz média (+videó)

Orbán Viktor és Donald Trump találkozójáról számolt be az orosz állami tévé.


Az orosz állami tévében is beszámoltak Orbán Viktor és Donald Trump találkozójáról, a magyar miniszterelnök nyilatkozatáról, miszerint az exelnök újrázása esetén

„egy fillért sem fog adni Ukrajnának” a háborúra.

A kormányfő szerint az Egyesült Államok példáját követné Európa, a konfliktus pedig „így megoldja önmagát„.


Az adásba bevágták az a jelenetet is, amikor Trump a magyar miniszterelnököt méltatja, de Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterről is szó esett. Idézték a tárcavezető szavait, miszerint Trump győzelme esetén Európa azonnal álláspontot váltana az Ukrajnával kapcsolatos politikáját illetően.

Mindeközben a friss információk szerint az amerikai hírszerzés vezetői Ukrajna katonai támogatásának folytatását sürgették az amerikai Kongresszus felsőházában tartott hétfői meghallgatáson.

Robert Burns, a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) igazgatója úgy fogalmazott, hogy „óriási és történelmi hiba” lenne, ha a Kongresszus kudarcot vallana az ukrán segítség jóváhagyásában.


A hírszerzési vezetők arra is rámutattak, hogy Oroszország támogatást kap Kínától, annak révén, hogy a két ország közötti kereskedelmi kapcsolatok az ukrajnai háború kitörése óta folyamatosan erősödnek. A katonai célokra is használható árucikkek kínai exportja a háromszorosára emelkedett.

Hogy áll Trump szénája az USA-ban?

Ahogy a múlt héten írtuk, Trump utolsó, Republikánus Párton belüli előválasztási ellenfele, Nikki Haley republikánus elnökjelölt befejezte kampányát.

Miután Joe Biden elvitte a pálmát a demokrata szavazók körében a szuperkedden (múlt kedden az USA számos államában is előválasztások zajlottak),

várhatóan a jelenlegi és a volt elnök csap majd össze novemberben az ország vezetői posztjáért.

Az amerikai előválasztási verseny március 12-én, kedden folytatódik Georgia államban, de érdemi, párton belüli ellenjelöltek nélkül már valódi tét nélkül.


Miközben az USA lázasan készül az elnökválasztásra, Donald Trumpról érdekes megállapítást tett egy pszichológus. John Gartner elmondása szerint

az exelnökön a demencia jelei láthatók,

amíg Joe Biden esetében klasszikus öregedésről beszélhetünk.

A szakértő szerint Biden idős emberként a legrosszabb napján is sokkal jobb vezető, mint Donald Trump. Gartner kifejtette, hogy milyen következtetéseket vont le az exelnök viselkedéséből. Erről >>ITT<< olvashatsz részletesen.

(Russian Media Monitor/YouTube/MTI/Nyugati Fény/Valódi Hírek)

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top