Politika

Óriási botrány! Máris újra lebukott a fideszes pedofilvédő K. Endre – az esetről rejtett videó készült!

Mindent meg akar hamisítani a Pedofidesz, hogy tisztára mossák Orbánt!


A pedofilvédő K. Endre ismét lebukott! Miután fideszes körök nyomására Novák Katalintól kegyelmet kapott, a férfi most ismét ugyanazt csinálta, amiért korábban már elítélték. K. Endre megkereste a a bicskei gyermekotthon egyik molesztált áldozatát és megpróbálta hamis vallomásra rávenni. Csakhogy


A PEDOFILVÉDŐ ÚJRA LEBUKOTT, MIVEL REJTETT KAMERÁVAL FELVETTÉK, AHOGY GYŐZKÖDI A FIÚT, HOGY MONDJA VIDEÓRA A HAMIS VALLOMÁST!

A fiú ugyanis megkereste az RTL Házon kívül című műsorát, amely ezután rögzítette kettejük találkozóját. Nem ez volt az első ilyen beszélgetés: két héttel korábban ugyanis egyszer már

K. ENDRE MEGKERESTE A FIÚT, HATEZER FORINTOT, EGY DOBOZ CIGIT ADOTT NEKI ÉS A HAJLÉKTALANSZÁLLÓN LAKÓ ÉDESANYJÁNAK, MAJD BE IS VÁSÁROLT NEKIK. CSERÉBE ANNYIT KÉRT, HOGY AZ EGYKORI ÁLDOZAT MONDJA VIDEÓRA AZT, HOGY Ő ÁRTATLAN.

A fiú, aki akkor épp tudatmódosító szerek hatása alatt állt, akkor ezt megtette. Az RTL műsorának úgy fogalmazott: „K. Endre elmondta, hogy mit kéne mondanom. Én fogtam a kezembe a telefont, és úgy mondtam el. Azért, hogy neki az ártatlansága fennmaradjon, és hogy ne kerüljön bajba.”


Ám a pedofilsegítő férfi és ügyvédje nem voltak elégedettek a felvétellel – ezért került sor a második találkozóra, amit már a Házon kívül rejtett kamerája is rögzített. K. Endre és a fiú egy parkban találkoztak Budapesten, amelynek felvételét IDE KATTINTVA lehet megnézni (a megtekintéshez ingyenes regisztráció szükséges).

A PEDOFILSEGÍTŐ FÉRFI AZ ÜGYVÉDJÉRE HIVATKOZVA AZT KÉRTE A FIÚTÓL: HANGSÚLYOZOTTABBAN MONDJA VIDEÓRA, HOGY „NEM TÖRTÉNT SEMMI OLYAN, HOGY NEM ÍRATTAM ÉN ALÁ VELED SEMMIT, NEM TETTEM ELÉD PAPÍRT, AMIT ALÁ KELLETT VOLNA ÍRNI.”

A fiú azonban ezt megtagadta, és azt kérte K. Endrétől, hogy a már korábban felvett videót is törölje ki a telefonjából. A pedofilsegítő férfi ezt végül megtette, de jelezte, hogy a felvételt már elküldte az ügyvédjének.

HOGY K. ENDRE MIKOR ÉS HOGYAN HASZNÁLNÁ A VIDEÓT, AZ NEM DERÜLT KI. A FIÚNAK AZT MONDTA: EGYELŐRE „NEM OLYAN A POLITIKAI HELYZET”, HOGY EZT MEGTEHESSE.

A fiú interjút is adott a Házon kívül című műsornak, amelyben az egykori molesztálásának részleteiről is beszélt. Felidézte, hogy amikor elmondta a gyámjának, mit művel vele az igazgató, az azonnal elvitte őt az intézményből, és még aznap feljelentést tett. A fiú terhelő vallomást tett V. Jánosra, de ezzel egy időben vissza akart menni Bicskére, mert mint mondta, a bicskei kastély volt az otthona, és félt, hogy nem mehet többé haza. Végül visszatért a gyermekotthonba, ahol V. János megzsarolta: csak akkor térhet vissza, ha megmásítja a vallomását. Az igazgató ekkor berendelte K. Endrét az irodájába, vele intéztette a hamis vallomás kicsikarását, ő pedig addig elment templomba. Az interjúból az is kiderült:


A FIÚ A FELCSÚTI PUSKÁS AKADÉMIA NÖVENDÉKE VOLT, MINDIG K. ENDRE VITTE ŐT EDZÉSRE FELCSÚTRA, DE AZTÁN AZ ŐT ÉRT TRAUMÁK MIATT VÉGET ÉRT A FUTBALLKARRIERJE.

Az, hogy a pedofilvédő K. János még mindig az áldozatok vallomásának megváltoztatását próbálja elérni, és közben a „politikai helyzetre” hivatkozik, azt jelzi: a mostani eset korántsem a férfi magánakciója. A hamis tartalmú videókat követelő ügyvédjén keresztül a Pedofidesz valószínűleg gőzerővel dolgozik a hamis bizonyítékok előállításán, hogy így mossák tisztára a pedofil ügyekbe belesüllyedt Orbán Viktort és környezetét!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top