Politika

Pániküzemmódba kapcsolt a Fidesz: Most szembesültek vele, mekkora baj van

Toborzásba kezdett a kormánypárt.


Az Orbán-beszéd résztvevőit toborozzák

Orbán Viktor népszerűsége akkorát zuhant a kegyelmi botrányt követően, hogy feltehetően nem sokan lennének, akik meghallgatnák a miniszterelnök március 15-i beszédét. A Fidesz pániküzemmódba kapcsolt: már sms-ben keresnek nézőket az Orbán-beszéd idejére.


Megírtuk, hogy Orbán egy év kihagyás után ismét ünnepel, ugyanis a miniszterelnök 2024. március 15-én 10 óra 30 perckor Budapesten, a Magyar Nemzeti Múzeum előtt megtartja ünnepi szónoklatát.

Alig lesznek az Orbán-beszéden?

Mint ismert, a kormányfő tavaly Kiskőrösön, Petőfi Sándor szülőházánál mondta el ünnepi beszédét, 2022-ben pedig a Kossuth téren, a fideszes Békemenetre érkezett hívek előtt lépett színpadra.


A miniszterelnök népszerűsége azonban a béka feneke alá került az utóbbi időben, így

félő, hogy nem lesznek rá kíváncsiak túl sokan.

Hogy megelőzzék a felsülést, SMS-ben küldenek „meghívót”, azaz hallgatóságot keresnek Orbánnak – erről egy fotó is eljutott a hvg.hu-hoz. Az egyelőre kérdéses, kiknek küldik ki az üzenetet, de minden bizonnyal a Kubatov-listán összeírt Fidesz-hívek közül válogatnak.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top