Politika

Megtámadtak egy ellenzéki aktivistát Budapesten + (videó)

Leköpték és akasztással fenyegették a momentumos aktivistát és a másfél éves kisgyerekét a XII. kerületben.


Dr. Farkas Csaba, a Momentum hegyvidéki polgármester-jelöltje a Facebook-oldalán tett közzé videót arról, ahogyan a párt egyik aktivistája számonkér valakit azért, mert az leköpte a Momentum egyik aktivistáját és annak másfél éves kisgyerekét.

A videóban látszik, hogy amikor az aktivista kérdőre vonja a köpés miatt az agresszív állampolgárt, akkor az akasztással fenyegetőzik, majd kiveri a telefont az aktivista kezéből.

“A videófelvétel és az aktivisták elmondása alapján feljelentést tettünk. Az értelem, az észérvek mentén történő viták, érvek ütköztetésének hiányában, az emberek tömegeiben felgyülemlő frusztráció sajnos ilyen jelenségeket okoz.


A félelemkeltésre épülő hatalom ilyen emberformájú szörnyeket teremt. A mi politikánk egymás meghallgatására és tiszteletére épül.

Azért dolgozunk, hogy a hasonló jelenségeknek esélye se legyen felütni a fejüket” – írja a videóhoz Dr. Farkas.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top