Politika

Ez kínos: Az orbáni propagandáról kérdezték külföldön Szijjártó Pétert

Épp egy nagyvárosban töltötte az idejét.


Bécsben sétálgatott március 16-án Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, ahol családjával egy luxusüzletbe is betértek. A hvg.hu olvasója ekkor kérdezte meg tőle, nem fél-e a migránsoktól, akikkel Orbán Viktorék a magyar társadalmat riogatják. A miniszter annyit válaszolt:


„Nem, minden rendben van”.

Persze az olasz lusxusmárka, a Mocler üzletében nyilván minden rendben van, pláne akkor, ha az ember meg is tudja fizetni a kínálatot…

Szijjártó feleségéről, Szijjártó-Nagy Szilviáról viszonylag keveset lehet tudni. Az azonban biztos, hogy a belsőépítészettel foglalkozó cége munkáját kifejezetten titkolják, pedig nagyon nyereséges vállalkozásról van szó.

Mint ismert, Lázár János anno Bécsből jelentkezett be, amikor 2018-ban azt akarta elhitetni a magyarokkal, hogy Bécs, a hanyatló Nyugat egyik nagyvárosa veszélyes hely. A migránsok ugyanis elözönlötték Ausztria fővárosát – legalábbis a magyar propagandaszöveg szerint.

Aki elfelejtette volna, miről is szólt 6 éve a kormánypropaganda, annak emlékeztetőül itt van Lázár János akkori videója:


Emlékezetes, Lázár azért ment Bécsbe hülyét csinálni magából, mert a pocakos tábornok némileg bepánikolt Hódmezővásárhely után.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top