Politika

Kiderült: Súlyos dolgokat követett el a ped0filsegítő Kónya Endre, miután elnöki kegyelmet kapott

Nyomást gyakorolt az egyik áldozatra.


Mint a Nyugati Fény is megírta, Kónya Endre a napokban hamis vallomásra akarta rábírni a bicskei gyermekotthon egyik m0lesztált áldozatát, ám rejtett kamerával rögzítették az esetet.

A rendőrség eljárást indított


Novák Katalin által kegyelemben részesült egykori igazgatóhelyettes ellen már nyomoz a hatóság, a közzétett felvételt pedig a Budapesti Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.

„Lementem hozzá, találkoztunk, vett nekünk enni, anyukámnak cigit,

adott hatezer forintot, pénzt, segített, beszélgettünk, csináltam neki két videót az ártatlanságára”

– vallotta be az egyik áldozat.

Újabb részletek derültek ki

Az RTL Híradó újabb részletekről számolt be a kegyelmi botránnyal kapcsolatban. Arra hívták fel a figyelmet, hogy Kónya Endre nem csak az elnöki kegyelem után kereste meg az egykori áldozatot. Kiderült, már 2021-ben a jogerős ítéletet követően,


börtönbe vonulása előtt is megkereste a gyermekotthon elítélt igazgatója, Vásárhelyi János által m0lesztált áldozatot.

A fiútól, – aki vallomásával elérte, hogy kimondják Kónya Endre bűnösségét – akkor azt kérte: írjon le egy olyan szöveget, amely az ártatlanságát igazolja. Kónya Endre a közelmúltban egy Facebook-bejegyzésben ismerte el: a nyilvánosság számára közzétehető,

támogató nyilatkozatot kért a fiútól

– hangzott el a riportban.


Videó:




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top