Politika

Lelepleződött a rendszer undorító működése: Elengedték a ped0fil politikust, aki Orbán Viktor osztálytársa volt

Nem hosszabbították meg az előzetes letartóztatást.


Kiengedték az előzetes letartóztatásból Orbán Viktor egykori gimnáziumi osztálytársát.

A hivatali vezető ellen gyermekp0rnográfia miatt folyik eljárás tavaly nyár óta.

Megírtuk, hogy Nagy Jánost, a Nemzeti Földügyi Központ közelmúltban leváltott elnökét tartóztatták le a hatóságok gyermekekről készült porn0gráf képek tárolása miatt. A hatóságok megerősítették, valóban Nagy Jánosról van szó. A hivatali vezető őrizetbe vételéről – neve említése nélkül – a Fővárosi Főügyészség adott ki közleményt októberben. Azt írták, a férfi


hivatali laptopján tárolta a képeket, amelyeken tizenkét év alatti gyermekek is láthatóak voltak.

A 61 éves Nagy János tavaly ősz óta letartóztatásban volt, ami március 17-én járt le. Polt Péter főügyész kedden azt írta Hadházy Ákos kérdésére, hogy a Budai Központi Kerületi Bíróság március 14-én nem hosszabbította meg Nagy letartóztatását.

Így vele szemben bűnügyi felügyeletet rendelet el.


Vagyis a gyermekp0rnográfiával gyanúsított férfi mozgását nyomon követő technikai eszközzel, nyomkövetővel ellenőrzik. Az ügyészség fellebbezett a döntés ellen.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top