Politika

Mi a fene folyik itt? A bíróság nagyon súlyos dolgot ismert be Varga Juditról

Ez több kérdést is felvet.


A bírósági hivatal elismerte, hogy Varga Judit miniszterként egy magánlátogatáson járt az Országos Bírói Hivatal (OBH) elnökénél.

Egy Facebook-bejegyzéssel indult

Magyar Péter csütörtökön az édesanyjáról, Erőss Mónikáról, az Országos Bírói Hivatal elnökhelyetteséről posztolt, mert szerinte most ő került „a rogáni propagandista zsoldosok célkeresztjébe”. A frissen politikai pályára állt jogász korábban ugyanis azt mondta: az anyukája is segített neki a március 15-i rendezvény előkészítésében.


Magyar a bejegyzésben azonban azt is hozzátette: szerinte ma Magyarországon nem ez veszélyezteti legjobban az igazságszolgáltatás függetlenségét.

„Több kérdést felvet,

amikor az Országos Bírói Hivatal elnöke a saját lakásán konyakozik a regnáló igazságügyi miniszterrel”

– utalt volt feleségére Magyar.

telex.hu ezután megkereste a bírósági hivatalt is az ügyben. A válaszukból nemcsak az derült ki, hogy Erőss Mónika január óta már nem dolgozik, hanem azt is elismerték, hogy Varga Judit valóban járt az OBH elnökénél.


„Dr. Varga Judit igazságügyminiszter magánlátogatást tett az OBH elnökének családjánál,
melynek keretében az OBH elnökének újszülött gyermekét látogatta meg”

– írta a bírósági hivatal.

Hogy igazságügyi miniszterként ildomos-e az elvileg független bírósági hivatal elnökének, Senyei György Barnának az újszülött gyermekét meglátogatni, arra nem tértek ki.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top