Politika

Megdöbbentő történet látott napvilágot: Megvan, Németh Szilárd miért számolt le a csepeli Fidesszel

Vadai Ágnes feljelentése nyomán vizsgálják Ábel Attila cikksorozatának állításait, amelyben Németh Szilárd korrupciójáról esik szó.

Németh Szilárd bajba kerül?


Írásbeli kérdéssel fordult Vadai Ágnes a legfőbb ügyészhez. A Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője pontosan azt kérdezte Polt Pétertől,

„vizsgálják, hogy valós információkat közölt-e Csepel exfideszes alpolgármestere a kerület vagyonával és Németh Szilárddal kapcsolatban?”

Polt a kérdést feljelentésként értékelte,

azt elbírálásra a Központi Nyomozó Főügyészségnek továbbította – derült ki a pénteki válaszából.

Mi történt?

Ahogy tavaly márciusban írtuk, Borbély Lénárd csepeli polgármestert és Ábel Attila csepeli alpolgármestert kizárták a Fideszből.


Vadai Ágnes az írásbeli kérdésében emlékeztetett egy, azt atv.hu-n megjelent cikkre, amely szerint Németh Szilárd már nem tudta elviselni, hogy nem ő Csepel polgármestere,

ezért az önkormányzati vagyont igyekezett megszerezni.

Súlyos vádakkal illették a kormánybiztost

Erről Ábel Attila beszélt az ATV Start című műsorban. Ábel mellesleg a Csepel.info-n megjelent cikksorozatában részletezi az elmúlt évek eseményeit, a Csepelen dúló belháborút.

Írt Németh egyik korábbi bejelentéséről, miszerint a közpénzből létrejött és abból működő, de magánvagyonaként kezelt alapítványa, a Kozma István Birkózó Akadémia (KIMBA) megveszi a csepeli Kis-Duna parton épülő birkózócsarnok telkét és a mellette lévő ifjúsági tábor területét. Utóbbira sportkollégiumot tervezett építtetni.

Emellett felidézte Németh Csepeli Munkásotthonról szóló közlendőjét is.

„Arra utasított bennünket, hogy a ma 10–12 milliárd forint értékű ingatlanegyüttest adjuk át ingyen a KIMBA-nak”

– fogalmazott Ábel.


A politikus a műsorban egy levelet is bemutatott, amely szerint a koronavírus miatt bevezetett rendkívüli jogrend nyomán a csepeli önkormányzat vezetőinek át kell adniuk Némethnek körülbelül 12 milliárd forintnyi önkormányzati vagyont.

Ábel szerint őt és Borbélyt azért zárták ki a pártból,

mert nem loptak Németh Szilárdnak.

(ATV Magyarország/YouTube) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top