Politika

Megrázó hírek érkeztek Katalin hercegné állapotáról: Videóban vallott betegségéről Vilmos herceg felesége

Bíznak a felépülésében.


A királyi udvar péntek esti közleménye szerint a brit trónörökös, Vilmos herceg feleségénél januári műtétje után rákos sejteket találtak a szervezetében. Katalin hercegné megelőző kemoterápiás kezelést kap – írta a BBC.

Katalin hercegné egy, az X közösségi oldalon videóban számolt be a diagnózisról.


A hercegné elmondta, sokként érte családját a hír, jelenleg a kemoterápia kezdeti fázisában van. Február elején Katalin hercegné apósánál, III. Károly brit királynál is rákot diagnosztizáltak. Katalin hercegné az év elején hónapokig kerülte a nyilvánosságot. Januárban hasi műtéten esett át, azóta nem vállalt közéleti szereplést.

Betegségének további részleteit egyelőre nem hozták nyilvánosságra, de a Kensington-palota szerint biztosak abban, hogy a hercegné teljesen felépül. Katalin nyilatkozatában elmondta, amikor januárban megműtötték a hasát, még nem lehetett tudni, hogy rákos megbetegedésről van szó.

„A műtét utáni vizsgálatok azonban rákot mutattak ki.

Orvosi csapatom ezért azt tanácsolta, hogy vegyek részt egy megelőző kemoterápiás kúrán, és most a kezelés kezdeti szakaszában vagyok”

– mondta.


Rishi Sunak miniszterelnök közölte, Katalin hercegné rendkívüli bátorságról tett tanúbizonyságot, és gyors felépülést kívánt neki.

(bbc.com / telex.hu nyomán) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top