Politika

Teljes erővel egymásnak esett Borkai és fideszes utódja: Rendőrt küldene az orgiába belebukott polgármesterre a veréssel megvádolt Dézsi Csaba

Ez kemény! Dézsi Csaba András nekiment elődjének.


Nagyon kemény dolgot állít Dézsi Csaba András polgármesterről Borkai Zsolt

Megírtuk, hogy kedden reggel egy rendkívül furcsa interjúban, hosszú perceken át tartó feszültségfokozás után Borkai Zsolt azt mondta: tettlegességig fajult Dézsi Csaba András győri fideszes polgármester konfliktusa másfél-két évvel ezelőtt egy rendezvényen. Ennek Borkai szerint több száz szemtanúja volt, és még felvétel is készült róla, amelyet ő a saját szemével látott.


A drogos orgiába belebukott exfideszes városvezető ezt az után fejtette ki, szerinte Dézsi Csaba András erkölcsiségénél ő magasabb szinten helyezkedik el. A felvételt Borkai ugyan nem mutatta meg, elmondása szerint ő saját szemével látta.

Most nem nálam pattog a labda, ezzel az üggyel nem nekem kell foglalkozni. Dézsi Csaba Andrásnak ki kell állnia, és el kell mondania az igazságot

– ezt már a Telexnek mondta Borkai.

Dézsi Csaba máris megszólalt

A volt városvezető nyilatkozata után mindössze néhány órával később reagált Dézsi. Kedden ugyanis közgyűlést tartottak a győri városházán, ahol az egyik ellenzéki képviselő kérdezte Dézsit a felvétel meglétéről.

Borkai Zsolt kampánytevékenysége rágalmazási stádiumba érkezett


– jelentette ki dühösen a jelenlegi fideszes polgármester.

„Értem én, hogy valaki fölé akar kerekedni a másiknak, de képtelen erre, mert ismeri mindenki, és amivel egyszer lebukott, az sok ezerszer előfordult”

– folytatta. A jelenlegi városvezető Borkain gúnyolódott, mondván, sokkal többször csalta meg a feleségét, mint amennyiről a közvéleménynek tudomása van.

Rendőrt küldene Borkaira Dézsi

Később Dézsi bejelentette: egy hete feljelentést tett kényszerítés gyanúja miatt, és reméli, az mihamarabb eredményt hoz. Ezek után arról magyarázott, hallott, olyanról, hogy mesterséges intelligenciával (sic!) manipuláltak egy felvételt – ezzel előre próbálta védeni magát.

Ezután hangzott el a legerősebb, záró mondata:


„Ez az ember egy tátongó seb, ezt én bevarrom a győriek segítségével tizenegy hét múlva, de lehet, hogy a rendőrségnek kell őt bevarrni.”

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top