Politika

Videóval: Megtörte a csendet a kegyelmi botrányba belebukott Novák Katalin egyik rokona

Novák Katalin unokatestvére megszólalt a kegyelmi botrányról.


Király Attila családja rendkívül sokrétű és szerteágazó. A színész az RTL-nek mutatta meg családi fotóalbumát, amelyben Novák Katalin is feltűnik, hiszen a színész és a volt köztársasági elnök unokatestvérek. Király Attila arról beszélt a csatornának, milyen hatással vannak a világnézetbeli különbségek a családi életükre, és hogyan viszonyultak ahhoz, ami Novákkal Katalinnal történt.

A bicskei gyermekotthonban történtekről


Mint ismert, a bicskei gyermekotthon volt igazgatója, Vásárhelyi János 2004 és 2016 között legkevesebb tíz gyermek ellen követett el bűncselekményeket. A sajtóban V. Jánosként emlegetett ped0fil bűnöző ellen két eljárás indult: az első büntetőügyben 8 év fegyházra ítélték ped0fília miatt, a másik eljárás pedig szintén kényszerítésért és vesztegetésért indult az igazgató, valamint a tavaly elnöki kegyelemben részesített igazgatóhelyettes, Kónya Endre ellen. K. Endre kegyelmi ügyétől azóta is visszhangzik a hazai nyilvánosság.

KapcsolódóBődületes balhé Felcsúton: Perdöntő bizonyíték került elő a ped0filsegítő Kónya Endréről (+fotók)

Mit mondott Király Attila?

A színész nyilatkozatában kiemelte: családja rendkívül összetartó, és azt mondta, az mindig megnyugvással tölti el, ha van egy háló, ami megfog, „hogyha nagyon-nagyon nagy a baj”.


„Azt gondolom, hogy mellette állunk mint család. Mindannyian egy emberként, egyöntetűen mellette állunk azért, mert a családunk része”

– mondta Király Attila.

Felhívta a figyelmet egy fontos problémára a kegyelmi botránnyal kapcsolatban

„Ami most ebben az országban nagyon nagy probléma, hogy az ember nem tudja elfogadni azt, hogyha te mást gondolsz, mint én. Az én családom azon van, hogy ez minket ne válasszon szét. Én egészen mást gondolok a világról, egészen másképpen gondolkodom, és a családnak egy komoly százaléka egészen másképpen gondolkodik.

De az nagyon fontos, hogy attól, mert én mást gondolok, ő hadd gondoljon azt, amit ő szeretne”

– mondta a színész, aki hangsúlyozta: nem szabadna kapcsolatoknak rámennie arra, hogy ki melyik politikai oldalon áll.

KapcsolódóBorított Novák Katalin egyik rokona: Már a családja is elfordult a bukott köztársasági elnöktől


Videó:




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top