Politika

Dobrev Klára: Minden eddiginél nagyobb megszorításra készülhetnek Orbánék a választások után

Mutatjuk Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök Gulyás Gergely bejelentésére adott reakcióját.


Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter bejelentette, hogy a Fidesz nem nyújtja be a költségvetést az európai parlamenti és önkormányzati választások előtt – emlékeztetett Dobrev Klára csütörtöki, lapunkhoz is eljuttatott közleményében a kormányinfón elhangzottakra.

Az árnyék-miniszterelnök szerint ennek valódi oka nyilván nem az, hogy csak novemberben lesz az amerikai elnökválasztás. Sokkal inkább az, hogy érdemben rontaná a Fidesz választási eredményét, ha

az emberek tudnák, mekkora megszorítások jönnek a választás után

– fogalmazott.


Ahogy 2022-ben, úgy most is azt akarják, hogy csak a választás után derüljön ki az igazság – mutatott rá a DK–MSZP–Párbeszéd EP-listavezetője.

Amennyiben Orbán Viktor megszerzi a többséget június 9-én, akkor arra hivatkozva veti majd ki újabb megszorítócsomagját, amely

a jelenleginél is lehetetlenebbé fogja tenni a magyar mindennapokat és a megélhetést

– hívta fel rá a figyelmet.

„Ezért kell elérnünk, hogy Orbán június 9-én veszítsen, és ne megszorítások jöjjenek, hanem előrehozott országgyűlési választás”

– hangsúlyozta Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök.

Ma már igazán nincs hova hátrálni. Vagy megszorítások lesznek, vagy előrehozott választás, erről döntenek a magyarok június 9-én – fogalmazott friss közleményében.

Mint kiemelte, a legerősebb ellenzéki szövetség, a DK–MSZP–Párbeszéd közös listája azért jött létre, hogy Orbánt kisebbségbe szorítsa, így június 9-e után előrehozott választást követeljenek a felhatalmazását elvesztett hatalomtól.


„Tudjuk, hogy miként győzhetünk, és azt is tudjuk, hogy mit kell tennünk utána!”

– mutatott rá Dobrev Klára.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top