Politika

Kikerült egy film, amelyen Orbán Viktorból próbálják kiűzni a gonoszt!

Már több ezren nézték meg a filmet!


Orbán Viktoron végrehajtott ördögűzés látható azon a filmen, ami nemrég kerül fel a Youtube-ra. Az Ördögűző című film persze fikció, mivel eleve egy animációs paródia: az ismert rajfilmes és képregény-rajzoló Gróf Balázs készítette a közelmúlt politikai eseményeire reagálva. A rajzfilmben

MAGYAR PÉTER ÖRDÖGŰZŐKÉNT ÁLL ORBÁN ÁGYA MELLETT, AKI TÖBB FIDESZES POLITIKUS ALAKJÁT IS FELVESZI. TESSÉK, NÉZZÉK:


 

Amint az látható, a démontól megszállt test először Jeszenszky Zsolt, majd Bayer Zsolt alakját veszi fel, akit egy nemzetiszínű lobogóval sikerül eltüntetni. Ezt követően többek között feltűnik még Varga Judit és Gulyás Gergely is, akiket Magyar Péter egy István a király cd lemezzel és keresztvetéssel támad, majd végül sikerül előcsalogatni a megszálló démont, aki nem más, mint Rogán Antal. Miután Magyar tükröt tart a propagandaminiszter elé,


A DÉMONTÓL MEGSZABADÍTOTT BETEGRŐL KIDERÜL, HOGY MAGA ORBÁN VIKTOR!

A film végén miniszterelnök megköszöni a segítséget, amire Magyar Péter azt a tanácsot adja Orbánnak, hogy maradjon még ágyban úgy 20-30 évig. A rajzfilmet nem egészen egy nap alatt már már több mint ötezren látták.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top