Politika

Ez a szakértőket is meglephette, ennyit drágul a benzin szerdán

Egy kicsit többet kell majd fizetnünk a benzinért, a gázolaj ára nem változik. Íme a Mol döntése.


De gyorsan menjünk is bele a részletekbe. A Holtankoljak.hu már a hétvégén azt elemezte, hogy milyen folyamatok lehetnek a hazai kutakon. Irán ugye támadást indított Izrael ellen, a hosszabb távú következmények attól függnek, hogy Izrael és a Nyugat milyen válaszlépést tesz a támadást követően.

Mennyit drágul végül a benzin?

Ennek kapcsán vasárnap azt írták, hogy komoly esély van arra, hogy a következő héten emelkednek az olajárak, és így a hazai üzemanyagárak is.


Ebből szerdán egyelőre nem sok látszik. A benzin mindössze kettő forintot drágul majd a Mol döntése után, a dízel ára pedig változatlan marad – írja a Holtankoljak.hu. A korábbi elemzéseket nézve ez meglephette a szakértőket is. Április 17-től ilyen átlagárakkal számolhatunk a hazai kutakon:

95-ös benzin: 643 Ft/liter

Gázolaj: 653 Ft/liter 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top