Politika

Ezt nem láttuk jönni: Falrengető hír érkezett Győzikéről; 14 évet kellett várni erre

A Győzike Show 102 epizód erejéig futott korábban az RTL-en.


Ősztől ismét a képernyőkön láthatjuk Gáspár Győzőt és családját. A Blikk értesülései szerint 14 év után újraindul a Győzike Show, így ismét nyomon követhetjük a híresség mindennapjait.

Emlékezetes, hogy korábban az RTL-en futott Győzikéék reality-je, amely 102 epizódot élt meg, habár eredetileg csak 8-at rendelt be a csatorna. A showman és családja azóta is rendszeresen szerepel a televízióban, idén pedig saját műsorral térnek vissza, ám ezúttal a TV2-re. Mellesleg a csatorna is megerősítette a lap információit.

Egy forrás elárulta, hogy nyáron kezdődik a forgatás, és a tervek szerint heteken át napi rendszerességgel vetítik majd a műsort. Annyi biztos, hogy a showman és felesége, Gáspár Bea benne lesznek a reality-ben, ám lányaikkal, Evelinnel és Virággal jelenleg is tárgyal a csatorna – részletezte a bennfentes.

Mi a helyzet most Gáspár Győzővel?


A híresség nemrég büszkén újságolta, hogy születésnapja alkalmából Novák Katalin immár bukott köztársasági elnök és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is felköszöntötte őt.

 

Gáspár Győző február elején még arról beszélt egy interjújában, hogy a választásokig komoly munkája van, segíti például Szijjártót és Novákot is – utóbbit már valószínűleg nem.

Mint írtuk, a Romantic frontemberét egy nógrádi falu korábban felkérte, hogy induljon polgármesternek. A híresség azt is elárulta, hogy szerencséje van, mert a jelek szerint nem lesz ellenfele a választáson. Mint mondta, 1000 százalék, hogy ő lesz a rejtélyes település vezetője, ahol a plébánossal „barik” lettek és a jegyző is szereti őt.

A Győzike show előtt bevette Brüsszelt


Április 10-én a közösségi oldalán tájékoztatta rajongóit, hogy az Európai Parlamentben tartózkodott. Győzike 2022-ben vett részt a „Békemenet” nevű rendezvényen. 2023-ban már arról posztolt, hogy Fidesz-taggá lépett elő, később pedig a párt kongresszusáról is bejelentkezett.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top