Politika

Magyar Péter megtámadta a Záveczet egy neki nem tetsző kutatás miatt: Molnár Csaba visszaszólt

Továbbra is mindenki ellenség a jobboldali messiás számára, aki neki nem tetsző tényekkel szembesíti.


Az ellenzéki oldal egy része által szektásan istenített korábbi NER-haszonélvező, Magyar Péter rövid pályafutása alatt már sok köztiszteletben álló szereplőbe belerúgott, aki nem hajolt meg előtte: így járt Dezső András újságíró, Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere, Pottyondy Edina influenszer vagy Hadházy Ákos független képviselő is.

A facebookos kommenthuszárként is funkcionáló reménybeli politikus ezúttal a 24.hu cikke alatt támadta meg Závecz Tibort, a kevés hiteles közvéleménykutató szakemberek egyikét.


Mint ismert, a Závecz Research hétfőn publikálta legfrissebb közvéleménykutatási adatait, melyek szerint a Fidesz EP-listája 33 százalékon, a Dobrev Klára vezette baloldali szövetség 26 százalékon, míg Magyar Péter formációja 14 százalékon áll.

Magyar az ezt ismertető 24.hu-s cikk alá kommentelt be, röhögős és bohócos szmájlik kíséretében:

„😂😂😂szerintem a DK nem 26 %, hanem 62🤡 a jó öreg Závecz…szerintem inkább 6% az…”


Nem sokat késett a DK ügyvezető alenökének, Molnár Csabának a reakciója, aki kommentben válaszolt Magyarnak:

„Kijön egy kutatás, amiben az ellenzék erősödik, a Fidesz meg gyengül. Az ellenzékiek ennek örülni szoktak. Már akik tényleg ellenzékiek. Akik tényleg kormányt akarnak váltani.

Nem baj Péter, biztos csak a régi reflexek😀”

.

Molnár egy önálló posztban hosszabban is kifejtette véleményét Magyar viselkedéséről:

Magyar Péter egy friss közvélemény-kutatásról szóló hír alatt (amiben az ellenzék nőtt, a Fidesz csökkent) a következő, emelkedett gondolatokat osztotta meg a nemzettel:

„Szerintem a DK nem 26%, hanem 62 🤡 a jó öreg Závecz… szerintem inkább 6% az…”


Fideszről egy szó sem. Nem a Fidesz az ellenfél, hanem a DK és Gyurcsány. Mint a „régi szép időkben”. Ezért kár volt otthagyni a Fideszt, már ha ez megtörtént egyáltalán…

Mi nagyon büszkék vagyunk arra, hogy sok-sok év kemény munkájával a legnagyobb ellenzéki közösséget kovácsoltuk össze Magyarországon. Voltak sikereink és kudarcaink, de nem adtuk fel, mert nem olyan fából faragtak minket. Ez adja a mi erőnket, hogy valódiak vagyunk, és nem az sodort ide minket, hogy nem kellettünk már Mészáros Lőrinc bankjába.

És igen, büszkék vagyunk rá, hogy 26%-nál tartunk, ezzel messze a legerősebb ellenzéki listánk lesz az EP-választáson az elmúlt 14 évben.

Dolgozni kell. Nincs könnyű út, nincs rövid út. De megéri csinálni, mert a tét az európai Magyarország.


forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top