Politika

Száz tablettát vett be a csornai sofőr, majd gázra taposott: Csúnya vége lett az ámokfutásnak

Nagy felfordulást okozott a kapuvári ámokfutó.


Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy férfival szemben, aki mintegy 100 db nyugtató beszedése után autóba ült, majd több táblának és parkoló személygépkocsiknak is nekiütközött – részletezte az ügyészség a honlapján.

A vádirati szerint a férfi házastársi vitát követően vette be a tablettákat, majd ült a volánhoz tavaly ősszel egy éjjeli órán. Hövej irányából Kapuvár irányába autózott, amikor tompultsága olyan mértékűvé vált, hogy a gépkocsit nem tudta irányítani. Emiatt

két jelzőtáblával, majd két parkoló autóval ütközött.

Végül Kapuváron az úttesten keresztbe állt meg – áll a közleményben.


Az ügyészség a kapuvári ámokfutó férfit bódult állapotban elkövetett járművezetés vétségével vádolja. Vele szemben akár 2 év börtönbüntetést is kiszabhat az eljáró hatóság. Az ügyben az érdemi döntést a Csornai Járásbíróság fogja meghozni – tájékoztatott az ügyészség.

(Kiemelt képünk illusztráció)

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top