Politika

Ezek megőrültek? Orbánék egy hírhedt botrányhős kulcsemberét szólították a színpadra (+fotó és videó)

Orbán Viktor Donald Trump exelnökről is ejtett pár szót a beszédében.


Mint arról beszámoltunk, idén is megrendezik Budapesten a CPAC Hungary-t, azaz a jobboldal egyik legnagyobb nemzetközi dzsemboriját (jelentése cserkésztalálkozó, de a kormánypárti véleményvezérek előszeretettel használják ezt a szót a rendezvényre – a szerk.).

2024-ben immár harmadik alkalommal, ezúttal április 25-én kerül sor az eseményre. Annak részleteit Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója osztotta meg januárban a Facebookon. Többek között azt is elárulta, hogy a miniszterelnöknek milyen szerep jut a tavaszi összeröffenésen.

 

Orbán Viktor Donald Trump exelnökről beszélt

Orbán Viktor is színpadra állt április 25-én, csütörtökön. Beszédében többek között Donald Trumpról is szót ejtett. A miniszterelnök már korábban is hangoztatta, hogy drukkol a Republikánus Párt színeiben induló üzletembernek, aki idén ismét ringbe száll az USA elnöki posztjáért.


 

A demencia jeleit produkálja

Miközben az Egyesült Államok lázasan készül az elnökválasztásra, Donald Trumpról érdekes megállapítást tett egy pszichológus. John Gartner elmondása szerint az exelnökön a demencia jelei láthatók, amíg Joe Biden esetében klasszikus öregedésről beszélhetünk. A szakértő szerint Biden idős emberként a legrosszabb napján is sokkal jobb vezető, mint Donald Trump. Gartner kifejtette, hogy milyen következtetéseket vont le az exelnök viselkedéséből.

 

Az exelnök embere is Budapestre érkezett

Mercy Schlapp, Donald Trump volt stratégiai kommunikációs igazgatója beszédet is mondott a kétnapos CPAC Hungary első napján, április 25-én.

Mercy Schlapp, Donald Trump volt stratégiai kommunikációs igazgatója beszédet mond a kétnapos Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC Hungary) első napján a Millenárison 2024. április 25-én. MTI/Koszticsák Szilárd

Mercy Schlapp, Donald Trump volt stratégiai kommunikációs igazgatója beszédet mond a kétnapos Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC Hungary) első napján a Millenárison 2024. április 25-én. MTI/Koszticsák Szilárd


Orbánék jobboldali konferenciájáról felvétel is készült

(Hír TV/YouTube/Nyugati Fény) |forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top