Politika

Baj van? Orbán Viktor majd kicsattan örömében, hogy Kínának adta a Liu testvéreket is (+videó)

Orbán Viktor alaposan felkavarta az állóvizet a Liu testvérekről tett kijelentésével.


Új videóval lepte meg rajongóit a miniszterelnök vasárnap. Orbán Viktor miután arról döntött – feltehetően kínai nyomásra –, hogy évtizedekre eladósítja Magyarországot a Kínai Kommunista Pártnak, még interjút is adott az ázsiai ország állami televíziójának.

A „szuverén” miniszterelnök friss videójában kijelentette:

„Kevés nemzet mondhatja el magáról, hogy adott olimpiai bajnokokat Kínának”.

Orbán a minap Hszi Csin-ping kínai elnök távozása után töltött tett közzé hivatalos Facebook-oldalán egy videót, amelyben a Kínába távozó Liu testvérekShaolin Sándor és Shaoang kezet ráznak Orbánnal és a kínai diktátorral.


A videót, amelyben Orbán Viktor elmondja, hogy „nem fáj a szívünk, mert kevés nemzet mondhatja el magáról, hogy adott olimpiai bajnokokat Kínának”, itt nézheted meg:

A magyar színekben olimpiai aranyérmeket nyert gyorskorcsolyázók még 2022 végén közölték, hogy Kínában folytatják pályájukat.

„Sok sikert az új kalandhoz!”


– kommentálta a hírt akkor Orbán.

(Orbán Viktor/Facebook) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top