Politika

Nagy baj van a Fideszben? Már Áder János haragjától tart Orbán (+videó)

A miniszterelnök esztergomi kampánykörútján turnézta végig a várost. Kiderült: Orbán Viktor fél Áder János kritikájától.


Beszámoltunk róla, hogy Orbán Viktor Esztergomba látogatott titkos kampánykörútja során, ahol ezúttal a helyi őstermelői réteseket szemlézte. Emellett Áder János feltételezett kritikájáról is szót ejtett a helyi horgásztónál

Esztergomi kalandjáról TikTok-csatornájára töltött fel egy újabb videót a miniszterelnök, amelyen az látható, amint horgászni indul Hernádi Ádám polgármesterrel, akivel a helyi piacra is ellátogattak.

Orbán Viktor elismerte: tart Áder János kritikájától

A kormányfő TikTok-oldalán két videót is közzétett esztergomi látogatásáról. A felvételek tanúsága szerint a Fidesz elnöke egy közeli halastóhoz is ellátogatott a polgármesterrel.


„Ha az Áder látna, most kritizálna. »Nem így kell« – mondaná.

»Amatőrség« – mondaná biztos”

– magyarázta a videóban a miniszterelnök.

Orbán Viktor öltönyben vágott neki a horgászatnak, ám ez nem akadályozta meg abban, hogy rövid időn belül horgára akadjon egy dévérkeszeg.


Videó:

@viktor_a_tiktokon Görbüljön! #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #horgászat ♬ eredeti hang – Viktor a TikTokon

(Orbán Viktor/forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top