Politika

Újabb pofon – Ettől éktelen haragra gerjedhet a kormányfő!

Orbán Viktor behisztizett, mikor több médium is megírta, hogy a SPAR a kormányfő oligarchái miatt menekíti ki a vagyonát Magyarországról.


Ezt Hans Reisch, a SPAR-vezérigazgatója mondta egy osztrák lapnak, ezt vette át több hazai portál is, azonban Orbánnak nem tetszett, hogy hazánkban is megjelentek ezek az állítások.

Múlt héten született már egy ítélet, akkor Orbán az Economix gazdasági lappal szemben vesztett sajtó-helyreigazítási pert, most pedig az Index ellen is elbukta azt.

AZ ÍTÉLET KIMONDTA, HOGY MIVEL ORBÁN KÖZSZEREPLŐ, KÖTELES TŰRNI, HA A SAJTÓBAN KRITIKUS VÉLEMÉNYT FOGALMAZNAK MEG RÓLA!

A bíróság azt is kiemelt, hogy az Index korrekt módon járt el, ugyanis nem véleményezték Reischt, egyszerűen idézték a vezérigazgató állításait, így ezzel nem sértették meg Orbán becsületét.


A lapnak nem kell helyreigazítást közölnie, Orbánnak viszont meg kell fizetnie a perköltséget – írja az ítélettel kapcsolatban a 444.hu.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top