Politika

Valami készül? Sebtiben figyelmeztette az ügyfeleket a Mészáros Lőrinchez köthető gigabank

A Mészáros Lőrinc nevéhez köthető MBH tervezett karbantartásra figyelmeztetett.


Tervezett karbantartás miatt május 15-én, szerdán hajnali 1 órától 2-ig az MBH Open API (korábban MKB) szolgáltatásai és az online kártyás vásárlások erős ügyfélhitelesítése korlátozottan lesznek elérhetőek. A pénzintézet közleménye szerint a működésben fennakadásokat tapasztalhatnak az ügyfelek. Az érintettek kérdés esetén a nap 24 órájában elérhető telefonos ügyfélszolgálathoz fordulhatnak.

Vasárnap is lesz egy kis gubanc

Mészáros Lőrinc nevéhez köthető bank arra is figyelmeztetett, hogy május 19-én, vasárnap hajnali 3 és 4 óra között a korábban a Budapest Bank által üzemeltetett ATM-ek Mastercard-bankkártyával nem lesznek használhatóak. Az érintett ügyfelek más pénzintézet ATM-szolgáltatásait az említett időszakban is használni tudják – jegyezte meg az MBH.


Közleményükben arra is kitértek, hogy a bankautomaták költségei kapcsán az adott pénzintézet díjszabása az irányadó.

(mbhbank.hu nyomán) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top