Politika

Elmebaj: Orbán minyonja szerint azért lőtték le Ficót, mert békepárti

Roppant „elegáns” Facebook-posztot tett közzé Orbán propagandistája, Deák Dániel a Robert Fico elleni merénylet után.


Meglőtték a szlovák kormányfőt

Megírtuk, hogy egy kampányrendezvényen támadás érte Szlovákia miniszterelnökét. Robert Fico kormányfőt meglőtték, az információk szerint mentő vitte kórházba. A friss értesülések alapján életveszélyes állapotban van a miniszterelnök.

Szerdán lövések dördültek el a nyitrabányai kultúrháznál, amikor Robert Fico szlovákiai miniszterelnök az emberek közé ment a helyi rendezvényen. Az egyik leadott lövés a kormányfőt is eltalálta.

A DennikN riportere bár a lövést pont nem látta, de a rendezvény idején a helyszínen tartózkodott. Arról számolt be, hogy az eset után látta, ahogy a kormányfőért mentők érkeztek, betették a rohamkocsiba, és kórházba szállították.

A lövések előtt Fico az őt üdvözlő emberekkel találkozott, amikor megtörtént a bűncselekmény. A kormányfő az eset után azonnal a földre zuhant.

Robert Fico támadóját elfogták


A támadót az eset után rövidesen elfogták a rendőrök, majd lefegyverezték. A támadás helyszínét a helyszínelők lezárták. A testőrök gondoskodtak a többi kormánytag biztonságáról – közölte a Napunk felvidéki magyar portál.

Deák Dani is reagált a Robert Fico elleni támadásra; Orbán csettintene a poszt láttán

Érdekes megjegyzés jelent meg az eset után a Deák Dániel kormánypárti „véleményvezér” Facebook-oldalán. A fideszes „elemző”, influenszer arra a következtetésre jutott, hogy azért lőtték le a szlovák kormányfőt, mert „békepárti”.

„Ma Európában a nyílt utcán lövik le a békepárti vezetőket!

Reméljük, felépül Robert Fico, Magyarország szövetségese!”

– írta „ízléses” posztjában Deák Dani a szlovák miniszterelnök elleni merénylet után.

Mint megírtuk, Orbán Viktor is reagált a történtek után.


„Mély megdöbbenéssel értesültem a Robert Fico barátomat ért szörnyű támadásról. Imádkozunk a mielőbbi felépüléséért”

– fogalmazott a miniszterelnök.

(Deák Dániel/Facebook) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top