Politika

Orbán Viktor színt vallott: Ő is részt vesz a bégetésen

Még nem tudni, hogy Orbán Viktor csak piknikezni megy vagy felszólal a Békemeneten.


Orbán Viktor miniszterelnök bejelentette, hogy részt vesz a választások előtt egy héttel megtartandó „Békemenet”-en, amelyen a kormányzati szólamokkal hergelik a választókat a júniusi választás előtt. A miniszterelnök jelenléte azért is érdekes, mert a választási kampányban gyakorlatilag csak bujkál: úgy tűnik, már nem mer kiállni a választók elé.

Menetelés helyett piknik?

Orbán megjelenését Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs vezetője jelentette be az ATV Szigorlat című műsorában. Menczer arról egyelőre nem tudott semmit mondani, felszólal-e a miniszterelnök az eseményen. Ahogyan arról sem, kik lehetnek még felszólalók, ugyanis „nem ő (Menczer – a szerk.) szervezi a rendezvényt„.

Megírtuk, hogy „Magyarország maradjon a béke szigete!” mottóval Békemenetet szervez június 1-jén a margitszigeti Nagyrétre a Civil Összefogás Fórum (CÖF) nevű fideszes zombiszervezet. Mint írták: a szervezet célja az, hogy legyen a Margit-sziget szimbolikusan a béke szigete.


Csizmadia László, a CÖF–CÖKA vezetője szerint lesz menetelés, a Margit-szigeti Nagyrét csak a végállomás lesz. A szervező szerint a pontos részletek egyeztetése még zajlik, „új elemek” is várhatók majd a menet során.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top