Politika

Brutális: Megfélemlítés céljából savat itathattak a Péterfy Sándor utcai kórházban kezelt férfival

A Péterfy Sándor utcai kórház megerősítette az értesülést, miszerint érkezett hozzájuk egy sav okozta belső sérüléseket szenvedett beteg.


Még márciusban került az a férfi a Péterfy Sándor utcai kórházba, aki sav okozta belső sérüléseket szenvedett. Az rtl.hu friss információi szerint a súlyosan roncsoló vegyület nem véletlenül került a szervezetébe.

A hírportál úgy értesült, a férfihoz nem is hívtak mentőt, egyszerűen elvitték a kórházhoz, majd kitették az egészségügyi intézménynél. Az Országos Mentőszolgálat megosztotta, hogy az érintett napon nem volt hasonló esetük, így ez is erősíti azt az információt, hogy a sérültet nem esetkocsi szállította a Péterfy Sándor utcába.


A kórház ugyanakkor megerősítette, hogy volt egy ilyen betegük.

„Tájékoztatjuk, hogy említett napon intézményünkbe szállítottak olyan beteget, aki az Ön által leírtaknak megfelelhet, azonban állapotáról, illetve az eset körülményeiről a beteg- és személyiségi jogokra való tekintettel nem adhatunk bővebb felvilágosítást”

– fogalmaztak.

Egy vádalkut kötni készülő férfi azt állítja,

a történteknek köze lehet egy kiterjedt csalási ügyhöz,

pályázati pénzekkel való visszaéléshez. Őt mellesleg egy másik ügy miatt ítélték el, ám enyhébb büntetés reményében csepegtet információkat. Szerinte a kórházba került férfi sokat tudhat a csalásokról,

így akarhatták elhallgattatni, vagy legalábbis megfélemlíteni.

Megjegyezte, hogy körözés alatt álló személyek hollétéről is vannak információi.


Budapesti Rendőr-főkapitányság az eset kapcsán közölte, hogy ismeretlen tettes ellen büntetőeljárást folytatnak, ám a részleteket az eljárás érdekeire való tekintettel nem osztják meg. A hírportál érdeklődött a gyanúsnak vélt pályázatokról is –megnevezve azokat. Az Országos Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a felsorolt tenderek kapcsán nem folyik nyomozás.

(Kiemelt képünk illusztráció)

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top