Politika

Balog Zoltán kitálalt: Elmondta, miért utazott kettesben külföldre Novák Katalinnal (+videó)

Balog Zoltánt arról is kérdezték, tudott-e Orbán Viktor a kegyelmi botrányról.


Szerdán Cegléden kapta el Balog Zoltánt a Gulyáságyú Média. A volt minisztert és Novák Katalin bizalmasa a ped0filbotrányban játszott szerepéről is vallott.

Balog épp egy gondozóotthont adott át

A kegyelmi botrányban érintett Balog a Molnár Mária Fogyatékos Ápoló-Gondozó Otthon új, 100 millió forintból megvalósult tagintézményét avatta fel.

A riporter azt akarta megtudni az erkölcsileg bukott püspöktől, hogy Orbán Viktor miniszterelnök tudott-e a kegyelmi ügyről.

Orbán Viktor nem tudott róla,


hogy kijárta a köztársasági elnöknél a ped0fil bűnsegédként elítélt K. Endre elnöki kegyelmét – állította a püspök.

Novák Katalinról is megkérdezték

A riporter ezen kívül rákérdezett arra a júniusi cikkre, amelyben azt fejtegették, hogy Balog Zoltán minisztersége alatt feltűnően sokat utazott együtt Novák Katalinnal.

Az utazásokon pedig sokszor ketten vettek részt.

A valaszonline.hu azt is megírta, hogy később, más felállásban, Novák Katalin elnöksége idején ő is volt, hogy magával vitte Balogot külföldi útjaira.

Balog szerint neki nincs erről mondanivalója,

a cikk pedig összekeverte a statisztikákat. „Sajnálom, hogy ilyen alantas dolgokba száll [bele] egy ilyen komoly hírtermék” – fogalmazott. Később hozzátette: nemcsak Novák Katalinnal, minden kabinetfőnökével volt kettesben külföldi utakon. A riporter erre rákérdezett: „amit sejtet a cikk, az valótlan?”

„Az egy gusztustalan dolog, igen”

– válaszolta Balog.


forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top