Politika

Saját választóit köpte szembe: egy hónapja nem sikerül válaszolnia a választóinak

Kép forrása: origo.hu

Pikó András, Józsefváros ellenzéki polgármestere fordult egy videóban a nyilvánosság felé, miután más lehetőséget már nem látott. Pikó egy hónappal ezelőtt írt egy levelet Kocsis Máténak, a Fidesz frakcióvezetőjének, hogy vesse latba minden befolyását a Józsefvárosiak érdekében. Méltán gondolhatta azt Pikó, hogy Kocsis talán érzékenyebben reagál a levélre, hiszen ő is volt polgármestere Józsefvárosnak.




KOCSIS MÁTÉNAK VISZONT EGY HÓNAP ALATT NEM SIKERÜLT VÁLASZOLNIA A FELVETÉSEKRE!

 

Igaz, a kormány jelentős bevételeket vont el az önkormányzatoktól, így Józsefvárostól is. Valószínűleg igen nehéz lenne azoknak az embereknek a szemébe néznie, akik egykor a polgármesteri, most pedig a frakcióvezetői székbe juttatták.

 

A józsefvárosi önkormányzat pedig a kormányzati elvonások ellenére tette és teszi a dolgát, bevezetette a rendkívüli települési támogatást, szolidaritási segélyalapot hozott létre, védőfelszerelések biztosított még ott is, ahol ez jogszabályban rögzítetten kormányzati feladat lenne. Pikó kudarcként éli meg, hogy

A HELYI FIDESZ NEM MEGGYŐZHETŐ A HELYI VÁLSÁGKEZELÉS FONTOSSÁGÁRÓL,

követve Kocsi Mátét ebben a véleményében. Még le is írták, hogy nem tartják fontosnak azokat az intézkedéseket, amelyekkel az önkormányzat segíti a kerület bajba jutott családjait.

 

Kocsi Máténak egy hónap alatt nem sikerült válaszolnia Józsefváros polgármesterének, egyben a saját választóinak, de a saját fizetését sikerült megemelnie a parlamentben. Igazi Fidesz mentalitás, nemhiába ő a frakcióvezető.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 | SilverPC Blog | HirWiki Themetf

To Top