Politika

Döbbenetes felmérés: Orbán leszerepelt, Karácsonyhoz pártolnak a szavazók

Fotó: OV Facebook

A Publicus Intézet egy friss felmérése szerint





A MEGKÉRDEZETTEK 42 SZÁZALÉKA GONDOLJA ÚGY, HOGY A KORMÁNY, ILLETVE SZERVEI VOLTAK A FELELŐSEK A PESTI ÚTI IDŐSOTTHONBAN KIALAKULT HELYZETÉRT,

és csak 24 százalékuk mondta azt, hogy a főváros. A pártvonalak mentén szokás szerint megoszlanak a vélemények: a Fidesz szavazók kétharmada, 67 százalékuk fogadja el a kormányzat narratíváját, vagyis hogy a főváros volt a hibás a történtekért, az ellenzékieknek pedig a háromnegyede (74 százalékuk) gondolja ennek az ellenkezőjét.

 






Érdekesség ugyanakkor, hogy a Fidesz-szimpatizánsok között sem mindenki dőlt be Orbánék magyarázatának, relatíve magas arányban, 6 százalékuk szerint is a kormány volt a felelős az idősotthonban történtekért. Ugyanezt az ellenzékieknek csak a 2 százaléka gondolja Karácsonyékról.

 

🔥😷 Most, hogy fellángolt a vita a Pesti úti idősotthonban előállt helyzet 👑☣️ körüli felelősségi viszonyokról, nézzük…

Közzétette: Pulai András – 2020. május 6., szerda

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 | SilverPC Blog | HirWiki Themetf

To Top