Politika

Eszelős ámokfutást rendezett Szijjártó: külügyminiszter ilyenre még nem vetemedett

Pestibulvar.hu

Új szintre lépett az Orbán-kormány EU-ellenes uszítása vasárnap este, amikor Szijjártó Péter külügyminiszter bejelentette,





HÉTFŐRE BERENDELTE A KÜLÜGYMINISZTÉRIUMBA ÖT ÉSZAK-EURÓPAI ORSZÁG (DÁNIA, FINNORSZÁG, IZLAND, NORVÉGIA ÉS SVÉDORSZÁG) BUDAPESTI NAGYKÖVETÉT,

amiért állítása szerint külügyminisztereik “álhírt” terjesztettek a magyar kormányról. Az úgynevezett “álhír” Szijjártó szerint az a levél volt, amiben az érintett miniszterek néhány napja támogatásukról biztosították az Európa Tanács magyar koronavírus-törvény miatt aggódó főtitkárát.

 

Szijjártó hisztérikus Facebook-kirohanásában úgy fogalmazott:

“A MAGYAR EGY TÖBB MINT EZER ÉVES NEMZET, MELY NEM KÉR A SZÁNALMASAN KÉPMUTATÓ GYÁMKODÁSBÓL. NE GONDOLJA MAGÁRÓL SE A DÁN, SE AZ IZLANDI, SE A FINN, SE A NORVÉG, SE A SVÉD KÜLÜGYMINISZTER, HOGY JOBBAN TUDJA A MAGYAROKNÁL, HOGY MI A JÓ A MAGYAROKNAK. BÍZZÁK NYUGODTAN EZT RÁNK, A MAGYAR EMBEREK EL TUDJÁK DÖNTENI, HOGY MIT AKARNAK ÉS MIT NEM. ŐK PEDIG FOGLALKOZZANAK NYUGODTAN A SAJÁT DOLGAIKKAL”

– őrjöngött a politikus.

 

Már a felvezetésben is elképesztő volt, amit megengedett magának: Szijjártó azt írta, „ez a hétvége sem múlt el a nemzetközi liberális mainstream álhírterjesztése nélkül”. A külügyminiszter szerint „természetesen előjöttek a már unalomig ismert hazugságok a diktatúraépítésről, a vég és határ nélküli felhatalmazásról, satöbbi, satöbbi. Semmi új, gondolhatjuk, és léphetünk is tovább vállunkat megrántva”.

 






Sajnos Szijjártó mégsem döntött úgy, hogy egy vállrándítással továbblép, mert ezután azt írta:

„TERMÉSZETESEN MIND AZ ÖT ORSZÁG BUDAPESTEN AKKREDITÁLT NAGYKÖVETÉT HOLNAP BERENDELJÜK A KÜLÜGYMINISZTÉRIUMBA.”

 

Bár ezeket olvasva minden bizonnyal sokan ájuldozva kapkodhattak levegőért ijedtükben az érintett nagykövetségeken, remélhetőleg a találkozón azért már minden rendben alakul majd, és a magyar kormány nem lesz képes arra használni ezt az egyébként is rendkívül bizonytalan globális válsághelyzetet, hogy újabb felesleges feszültségekkel tetézze a bajt.

 

Szijjártó teljes hisztijét itt végigolvashatják:

Ez a hétvége sem múlt el a nemzetközi liberális mainstream álhírterjesztése nélkül.Öt észak-európai ország (Dánia,…

Közzétette: Szijjártó Péter – 2020. május 10., vasárnap

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 | SilverPC Blog | HirWiki Themetf

To Top