Politika

Egyértelmű a kormány célja – Tönkre akarják tenni az ellenzéki kerületeket

Pestibulvar.hu

Az elmúlt hetekben mi is beszámoltunk arról, hogy több ellenzéki kerülettől is megvonták a támogatásokat. A főváros IX. kerületétől 400 millió forintot, míg a  VIII. kerülettől 1,125 milliárd forintot.





MINDEZT A JÁRVÁNY ELLENI VÉDEKEZÉSRE HIVATKOZVA, AZONBAN A KORMÁNY MOSTANI INTÉZKEDÉSEIT, MÁR NEHEZEN LEHETNE EZZEL INDOKOLNI.

 

Most egy friss határozatból kiderült, 300 millió forint támogatást nyújt az Orbán-kormány a másodosztályú nyíregyházi focicsapatnak, hogy új edzőközpontot építhessenek. Az idei munkálatokra a kormányhatározat szerint pedig azonnali hatállyal ki is utalnak több mint 140 millió forintot.

 

A forrásmegvonás miatt a Ferencvárosban egy művelődési központ felújítása marad el, míg Józsefvárosban a bölcsőde- és óvodafejlesztések, köztér és parkoló felújítás, közbiztonsági fejlesztések, valamint bérlakás fejlesztések hiúsulnak meg.

Az RTL Klub Híradója megkereste a kormányt is, hogy megtudják, mi indokolta a jelenlegi helyzetben a nyíregyházi edzőközpont támogatását. Válaszban csak azt közölték, hogy a döntést még tavaly meghozták.

EZZEL PEDIG TELJESEN EGYÉRTELMŰVÉ VÁLT, HOGY ORBÁNÉK A JÁRVÁNYHELYZETRE HIVATKOZVA AKARJÁK TÖNKRETENNI AZ ELLENZÉKI VEZETŐSÉGŰ ÖNKORMÁNYZATOKAT.

 

Mivel míg ezektől a kerületektől támogatásokat vonnak el, így akarják ellehetetleníteni a munkájukat, addig ezzel egy időben sportra, a veszélyhelyzet kihirdetése óta (a mostani támogatással együtt), már több mint 10 milliárd forintot költöttek.






 

 forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 | SilverPC Blog | HirWiki Themetf

To Top