Politika

Meghekkelték a kormányzati plakátokat – már csak röhögnek az emberek a propaganda erőlködésén

Kép: MTI

Újabb kormányzati pótcselekvésre került sor, óriásplakátok lepték el újra az országot, hirdetve a NER soha nem múló dicsóségét és érdemeit, amit a koronavírus elleni harcban tett. Igaz, a plakátok üzenetei nem nagyon találkoznak a valósággal.






 

Komjáthi Imre az MSZP egyik legaktívabb politikusa megunta a hazugságot, és a plakátokon keresztül üzent a kormánynak, mi is lenne a dolguk a hazudozás helyett.

“SZÉGYELLJÉK MAGUKAT!”

– hangzik el az online sajtótájékoztatón, mert egyetlen európai ország kormányának sem jut eszébe, hogy önfényező plakátkampányba fogjon, miközben össze-vissza hazudozik a bértámogatásról, vagy éppen a munkanélküliek számának a felét próbálja letagadni.

Egy kormánynak sem jutna eszébe a mellét döngetni, miközben az államtitkárok bérét két év alatt kb. 75 százalékkal emelték, a szociális támogatásokhoz meg hozzá sem nyúltak! A teljes anyagot it tudják megtekinteni:





Az emberek védelmére költsetek, ne plakátokra!

Komjáthi Imre: Az emberek védelmére költsetek, ne plakátokra! Több pénzt az embereknek, semmit a hazug propagandára! Ha egyetért, akkor írja alá petíciónkat! https://mszp.hu/emberekvedelmeben#tamogat A Kormány már megint csak a közpénzek elherdálásával foglalkozik. Hazug óriásplakátokon keresztül folyik el a hazai adófizetők pénze, miközben a magyar családok nyomorognak. Mi sem segélyalapú országot akarunk építeni, de mindenkinek meg kell értenie, hogy járvány közepén nem mindenki tud három hónap alatt állást találni. Továbbra is követeljük, hogy emeljék kilenc hónapra a munkanélküliek ellátását, melynek legalacsonyabb összege sem lehet kevesebb 100 ezer forintnál.Orbán Viktor a rádióban beszélt ma zagyvaságokat, Orbán Balázs államtitkár pedig az ATV-ben hazudott egy ordas nagyot. Azt tudta mondani, hogy az államtitkárok fizetése évek óta nem emelkedett. Ehhez képest az az igazság, hogy az államtitkárok illetménye 2018 májusáig bruttó 997.000 Ft volt. 2018. májusa (kormányalakítás) óta: bruttó 1.296.300 forint volt. Ez emelkedett most további 35 %-kal bruttó 1.750.000 forintra. 1,5-2 év alatt 75%-kal emelkedett az államtitkárok fizetése? Az államtitkárokét 75%-kal emelték, de mikor emelték a családi pótlékot, vagy a legkisebb öregségi nyugdíj összegét? Kapjanak már a fejükhöz! Több pénzt az embereknek és semmit a hazug propagandára! Ha egyetért velünk, akkor írják alá a petíciónkat! https://mszp.hu/emberekvedelmeben#tamogat

Közzétette: MSZP – 2020. május 8., péntek

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 | SilverPC Blog | HirWiki Themetf

To Top