Politika

Orbán miatt bukhat az egész ország – Hamarosan eldől, hogy kapunk-e támogatást vagy nem.

AFP Photo/Kisbenedek Attila

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője volt az ATV Egyenes Beszéd című műsorának vendége, ahol többek között arról beszélt, hogy Orbán Viktort politikája miatt egyre kevesebben támogatják az uniós vezetők közül, ez pedig nemcsak a Fidesz számára aggasztó,





DE AZ EGÉSZ ORSZÁGRA NÉZVE IS SÚLYOS KÖVETKEZMÉNYEI LEHETNEK.

 

Mint elmondta, a csütörtökön tartott Európai Parlamenti vita két szempontból is fontos volt:

Az egyik szempont az időzítés volt. Szerinte Orbán azt gondolta, hogy majd észrevétlenül terjesztheti ki a hatalmát a járvány ideje alatt, azonban most bebizonyosodott, hogy ez nem igaz! A válság “nem veheti el az emberektől a szabadságot”.

A másik szempont pedig az volt, hogy kiderült, a vita során Orbánt szinte csak a szélsőjobboldali képviselők vették a védelmükbe, mely arra utal, hogy “fogy a levegő Orbán körül”.






 

Ez azonban az országra nézve is gondot okozhat, mivel most kezdődik a költségvetés vitája is, ami azért lényeges, mert most dől el, ki kaphat támogatást és ki nem.

HA AZ UNIÓBAN ÚGY DÖNTENEK, HOGY A MINISZTERELNÖK TELJHATALMA, A JOGÁLLAMISÁG FOLYAMATOS LEÉPÍTÉSE MIATT KEVESEBB TÁMOGATÁST NYÚJTANAK, AKKOR ANNAK A LEGNAGYOBB VESZTESEI A MAGYAR EMBEREK LESZNEK.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 | SilverPC Blog | HirWiki Themetf

To Top