Politika

Teljes szakadás előtt a Jobbik – végleg eltűnik a süllyesztőben?

MTI/Kovács Tamás

Vona Gábor egykori pártelnök távozása óta folyamatos lejtmenetben van a Jobbik, a “néppárosodási” folyamat beindítása óta nem nagyon találja a helyét a magyar politikai palettán. A “cigánybűnözés” szókapcsolat segítségével felépített párt szavazói már rég a Fideszben vannak és őrjöngenek a gyöngyöspatai ítélet miatt.






 

Az sem segített a Jobbikon, hogy Vona távozása után Sneider Tamás, fiatalkori szkinhed nevén Roy lett a párt gyakorlatilag láthatatlan elnöke. Aztán következett Jakab péter, aki úgytűnik egyszerű standup comedy-nek tekinti a pártpolitizálást, és

GYAKORLATILAG NEM AD TERET A PÁRTBAN SENKI MÁSNAK.

 

Most éppen az egykor szintén pártelnöki ambíciókat dédelgető Varga-Damm Andreát készülnek kizárni, Sneidertől pedig a parlamenti alelnöki tisztséget akarják elvenni. Sneider azonban utcai harcos, nem adja könnyen az életét: megüzente,

NEM FOG LEMONDANI, ZÁRJÁK KI A FRAKCIÓBÓL HA EL AKARJÁK VENNI TŐLE A POSZTOT!

 

Nincs kétségünk, hogy Jakab ki fogja zárni Sneidert, az “utolsó mohikánt”, aki megmaradt még a pártban a régi, sokak szerint fasisztának mondott irányvonalból. Kizárása jelképes is lesz, hiszen egybe esik a Jobbik új arculatának bevezetésével, ahol már a nemzeti szín nem jelenik meg, a kereszténységre utaló egykori kettőskereszt pedig inkább egy # hastagre emlékeztet, bizonyára a modern idők szellemében. A kérdés csak annyi, van-e valaki aki szavazna egy ráncfelvarráson átesett, egykoron a gyűlölködésből megerősödött pártra?

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 | SilverPC Blog | HirWiki Themetf

To Top