Belföld

Tartályautó oldalába hajtott egy VW, kerékpáros előtt nyitott ajtót egy Skoda vezetője

A kerékpáros elesett, amikor az előtte kinyitott ajtónak ütközött
112press.hu

Figyelmetlenség miatt több kisebb baleset is történt Szombathely útjain szerdán. A néhány napja tomboló vihar a 86-os főútat mutató kamerát is “megvakította”.

 





Út szélén parkoló Skodából akart kiszállni egy sofőr a Maros utcában, de nem győződött meg arról, hogy ezt biztonságosan megteheti.

A kinyíló ajtó sarkának nekiütközött egy szabályosan közlekedő kerékpáros asszony, aki a földre esett és megsérült. A mentők a Markusovszky kórházba szállították.
A kerékpáros elesett, amikor az előtte kinyitott ajtónak ütközött
A helyszíni szemle közben a helyszínelő hiába kereste a kerékpárt, az már nem volt a helyszínen.
Utólag kiderült, hogy az asszony ijedt férje gyorsan hazavitte a kerékpárt, hogy mielőbb bemehessen a feleségéhez a kórházba. Ezután megtörtént a kerékpár szemléje is.
Tartályautó oldalába hajtott egy Volkswagen
A 86-os főút és a Rumi út kereszteződésénél történt szerencsés kimenetelű baleset. A közlekedési jelzőlámpák nem működtek, amikor a belváros felől érkező VW át akart hajtani a 86-os főút kereszteződésén.
A tartályautó haladt a védett útvonalon, a VW lepattant az oldaláról Fotó: Olvasó







A személyautó sofőrje meg volt győződve arról, hogy neki van elsőbbsége, a kamion vezetője viszont biztosa tudta ezt. A VW a tartályautó oldalának, az aláfutásgátlónak ütközött és lepattant arról. Személyi sérülés és komolyabb anyagi kár sem keletkezett, amit egy kamionbaleset esetén ritkán lehet elmondani.
A Volkswagen szabálytalan vezetője megúszta a balesetet

A Volkswagenre Állj, elsőbbségadás kötelező! tábla vonatkozott. A kereszteződésbe ebből az irányból érkezett.

A kereszteződés forgalmát normál esetben bárki ellenőrizheti egy percenként frissülő webkameraképen, de a kamera néhány napja, egy nagyobb vihar óta nem elérhető.



Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top