Belföld

Kétszer is földre vitte a győri tornatanár a részeg kötekedőt, de az csak nem bírt leállni

168ora.hu

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszakkal vádolják azt a férfit, aki idén márciusban kétszer is megütött egy testnevelés órát tartó tanárt Győrben – közölte az ügyészség.






 

Az ittas elkövető a vád szerint először a testnevelés órán résztvevő középiskolás gyerekeket kezdte szidalmazni, mikor a tanár rászólt, hogy hagyja békén a tanítványait. A vádlott azonban ekkor a pedagógust kezdte szidalmazni, majd mellkasánál meg is ütötte őt. A testnevelő ekkor a földre vitte a támadóját, aki ezután elindult a helyszínről.

 

A vádlott haladtában is visszakiabált a sértettnek, majd vissza is fordult, és újra a nevelő felé indult, aki ekkor telefonon rendőri segítséget kért.

Mikor odaért a  tanárhoz, mellkasán újra megütötte, ezért a tanár újra földre vitte, egyik kezével egy ideig ott is tartotta. Mikor az elkövető felkelt a földről a sértett arcába köpött, majd távozott.

 

Néhány perc elteltével a férfi az utcán éppen egy nyolcvanegy éves, idős hölgyet szidalmazott minden előzmény nélkül, mikor a rendőrök elfogták.

A huszonnyolc éves különös visszaeső vádlottal szemben hét és fél év szabadságvesztés is kiszabható.






forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top