Politika

Vajon ki tudja fizetni az 5 millás fizuból? 300 ezer Ft Orbán rezsije

ezalenyeg.hu

Bedő Dávid megkapta Orbán rezsiköltését. A miniszterelnök a válaszában csak a felcsúti és budapesti ingatlanjait szerepeltetette, a hatvanpusztai, majorságnak becézett kastélyának költségeiről azonban nem számolt be.

 

Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezető-helyettese három hete kérdezte meg Orbán Viktort arról, hogy mennyi a rezsije, mostanra megérkezett a miniszterelnök levele. A Bedő Dávidnak megküldött és általa a Facebookon közzétett levélből kiderült, több mint 300 ezer forint rezsit fizet Orbán Viktor két ingatlanja után.

Felháborító, hogy a miniszterelnök, aki hazug módon sokszor bújik a nép egyszerű gyermeke bőrébe, többet fizet egy hónapban a rezsiért, mint amennyi egy kezdő pedagógus bére ma Magyarországon

– kommentálta a kormányfő rezsiköltését a Momentum képviselője a bejegyzésében.

Bedő Dávid hozzátette, szomorú, hogy Orbán megengedheti magának, hogy így éljen az emberek pénzéből, magyarok millióinak viszont nélkülözniük kell.

Orbán Viktor a válaszában csak a felcsúti és budapesti ingatlanjait szerepelteti, a hatvanpusztai, majorságnak becézett kastélyának költségeiről azonban nem számolt be.

(MTI OS)





Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top