Politika

Semjén Zsolt begurult: letiltotta Kálmán Olgát és Vadai Ágnest az álszent, meleg pap miatt

Az elmúlt napokban hatalmas vihart kavart a politikai életben Bese Gergő plébános ügye, aki korábban a kormány és a Fidesz egyik szimbolikus alakja volt. A pap, aki Orbán Viktor Karmelita kolostorbeli irodáját is megszentelte, most melegpartikon való részvétele miatt került reflektorfénybe. Ezen botrányos információk felbukkanása óta számos politikai reakció érkezett, köztük Kálmán Olga és Vadai Ágnes is nyilvánosan faggatta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettest a régi barátról.


Kálmán Olga Facebook-posztjában iróniával fűszerezve kérdezte meg Semjént, hogy „ugye nem tagadja meg régi harcostársát, barátját?”, ami után mindössze tíz másodperccel le is tiltotta őt a miniszterelnök-helyettes a közösségi oldalán. Nemcsak Kálmán, de Vadai Ágnes is megosztotta a közös fotójukat Besével, és szintén tiltás lett a vége. A Demokratikus Koalíció politikusa ezt követően azt írta: „Biztosan már nem szereti ezt a fotót és azokat sem, akik emlékeztetik rá, hogy mekkora barátok voltak ők ketten.”

Semjén Zsolt begurult.

Bese Gergő a kormányzati körök egyik kedvenc papja volt, aki nemcsak templomokban, de politikai színtereken is gyakran felszólalt, nyíltan kampányolva a Fidesz mellett. Most azonban komoly morális botrányba keveredett, miután olyan bizonyítékok kerültek napvilágra, amelyek meleg orgiákon való részvételét és férfiakkal folytatott tartós kapcsolatait igazolják. A helyzet különösen kellemetlen a kormánypárt számára, hiszen Bese a konzervatív értékek, többek között a család és a vallás védelmének zászlóvivőjeként lépett fel.


Vadai Ágnest is letiltotta Semjén.

Ez az ügy azonban nem csupán Bese személyéről szól, hanem azokról az álszentségekről is, amelyeket a Fidesz kormány kommunikációja évek óta próbál elrejteni. Kálmán Olga és Vadai Ágnes nyilvános kérdései éppen erre a kényelmetlen helyzetre világítanak rá. Semjén Zsolt pedig úgy tesz, mint minden álszent, amikor kényes kérdést tesznek fel neki: letiltja a kérdezőket.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top