Politika

Megtrollkodták élőben a köztévét – akkora pofont kapott Orbán, hogy még ma fejek hullhatnak

Fotó: Euronews

Öt percet kapott a Momentum, hogy bemutassa EP-programját. Egészen másra használták a rendelkezésükre álló időt.




 

Óriási pofont adott az intézményes álhírgyártás fellegvárának, a köztévének a Momentum. Ismeretes, az EP-választás miatt – törvényi kötelességének végre egyszer eleget téve – az MTVA 5-5 percben lehetőséget ad minden ellenzéki pártnak, hogy ismertethesse EP-programját. A Momentum részéről Hajnal Miklós, a párt elnökségi tagja ragadta meg a kínálkozó alkalmat.

NEM VOLT BENNE KÖSZÖNET.

 

Hajnal a program ismertetése helyett ugyanis arra használta az 5 percét, hogy olyan híreket olvasson fel élő adásban, amelyek a propagandának köszönhetően kimaradtak az utóbbi egy hét híradóiból.

Ezek között volt:

  • hogy a hétvégén lényegében összeomlott a baleseti ellátás Budapesten, miután négyből három kórház képtelen volt ellátni a feladatát;
  • Tiborcz István, a miniszterelnök veje bekerült a 100 leggazdagabb magyar közé, 32. lett, és a legfiatalabb magyar milliárdos;
  • külföldre költözne a magyar egyetemisták fele;
  • Szujó Zoltánt azonnali hatállyal kirúgta a köztévé, holott ők nem biztosították a megfelelő munkafeltételeket.

Ez utolsónál a műsorvezető, Fábián Barna megpróbálta leállítani Hajnalt, de nem járt sikerrel. A fiatal politikus ezután még elmondta, hogy Orbán nem hajlandó vitára kiállni az EP-kampányban, a TV2 Tényekét háromszor is megbüntették az elmúlt időben a kormánnyal elfogult hírszerkesztése miatt, valamint hogy mi minden épült uniós támogatásból az országban.




 

A teljes felvételt itt megtekinthetik:

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top