Politika

Így véreztetik ki szépen lassan Orbánék az országot!

Bizony, közel 10 éve nincs Gyurcsány, Soros meg “nem is volt”. Van helyette 2 millió megvezetett, választási joggal rendelkező, lehúzott redőnyösnek köszönhetően trónoló, az országot kivándorlóországgá változtató, simlis, valódi problémákkal megbirkózni képtelen Orbán-kormány. 




 

Amelynek ráadásul egyáltalán nem áll érdekében a bérek emelése, a munkakörülmények javítása, a kivándorlás visszaszorítása, de még az oktatás, vagy a minden eddiginél rosszabb állapotban lévő, évente megmenthető tízezrek életét követelő egészségügy rendbetétele sem. Ez a tény pedig naponta szül olyan eseteket, amelyeknek egy normális országban, Európa közepén, a 21. században nem szabadna megtörténniük.

 

Az elmúlt napok erős és büszke történései közül elég kettőt kiemelni ahhoz, hogy tűpontos képet kapjunk arról, milyen kormánya van jelenleg hazánknak.

 

Miközben a magyar miniszterelnök Salvinivel parolázott, és nyalt be neki csontig, majd egyetlen „programját” fújva mantrázta, hogy megállították a migrációt, a csődközelben lévő Péterfy Kórház Manninger Jenő Baleseti Központban – mint szinte mindegyik intézményben – nagyon nagy a baj.




 

Kiderült ugyanis, hogy a közalkalmazotti státuszban levő aneszteziológusok magasabb bérért dolgoznak, mint a baleseti sebészek, ez pedig természetesen feszültséget szült, hiszen mindenki szeretne tisztességes bérért dolgozni.

 

Ennek érdekében 84 orvos aláírásával levelet küldtek a főigazgatónak, melyben kérték a bérfeszültség rendezését, vagyis a baleseti sebészi bér altatóorvosi szintre emelését, és a kórházban uralkodó áldatlan állapotok felszámolását is.

 

Az igazgatótanács viszont ebbe – a komoly adósságállományra hivatkozva – nem ment bele. A baleseti sebészek válaszul felmondták az önként vállalt túlmunkát, valamint azt ígérték, hogy az eddig hallgatólagosan elnézett szabálytalanságokban a továbbiakban nem fognak részt venni. Nem engedik például, hogy a szakvizsgával nem rendelkező kollégák önállóan, szakorvosi felügyelet nélkül operáljanak, illetve nem látnak el többé úgy beteget a járóbeteg-ambulancián, hogy oda nincs nővér beosztva.

 

Nemcsak a bérükért, hanem azért is küzdenek, hogy egyszer majd ilyen helyzetek ne állhassanak elő, és ne készülhessenek egyetlen magyar kórházban sem ilyen, vagy ehhez hasonló képek. Íme a lesújtó valóság, ami a csilli-villi stadionokból, a Várból, vagy éppen Lölőke jachtjáról nem látszik, de a szervilis Marsi Anikó, Gönczi Gábor, és a hazai médiapiacot 80%-ban uraló, álhírgyárak is mélyen hallgatnak róla. Íme, Orbán Viktor munkájának gyümölcse képekben:

 

Ez az erős és büszke kép egy műtőben készült.




 

Ez pedig egy műtő öltözőjének tükre.

 

“Felújított” wc a betegeknek.




 

ForrásZsúrpubi




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top