Politika

A Párbeszédnek évente 135 millió forint pluszt jelent, hogy külön frakciót alakítanak

Végre az MSZP-nek is megvan a maga KDNP-je!

Úgy tűnik, a 0 százalékos Párbeszéd lesz a harmadik fideszes kétharmad legnagyobb nyertese: a kizárólag tévéstúdiókban létező “párt” egy trükkel ugyanis külön frakciót alakít a Parlamentben.

 

Karácsonyék az MSZP-lista befutó helyeire eleve felzsarolták 3 képviselőjüket, ezen kívül beül hozzájuk a Fodor-féle kamupárt embere, Bősz Anett, valamint Burány Sándor a szocialistáktól, így meglesz a frakcióalakításhoz szükséges minimális 5 fő.

Ez pedig komoly pénzt hoz a Párbeszédnek.

 

Blikk kiszámolta:

évi 135 milliós pluszt jelent, hogy a két párt két frakciót alakít az Országgyűlésben.

A lap kalkulációja szerint így a működési kiadásokra havi 7,5 millióval több jut, és öt emberrel többet tudnak alkalmazni, mint ha egyetlen frakcióban ülnének húsz emberrel. Sőt, két párbeszédes politikus jobban is jár, hiszen ők jogosultak lesznek a frakcióvezetői, illetve frakcióvezető-helyettesi fizetésre is.

 

Előbbi havi 1,3 millió, utóbbi havi 1 millió forint.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top