Belföld

Szándékosan hagyja a kormány meghalni az embereket, hogy ne kelljen nyugdíjat és kórházi ellátást fizetnie?

olkt.hu

Egészen döbbenetes állításokat tett az egészségügy szétveréséről egy korábban élvonalbeli fideszes politikus.
A Nyugati fény című blog tette közzé az egy egészen elképesztő írást. Természetesen a forrást erős kritikával illetjük, de a legkevésbé sem tűnik irreálisnak, lehetetlennek a teória…

“Évek óta figyeli az ország értetlenkedve az Orbán-kormány pénzköltési prioritásait: stadion lassan minden kisvárosba, MOL-részvények, milliárdos tanácsadói szerződések, luxusingatlanok és festmények az MNB-nek, közmédiának csúfolt fideszes hazugsággyár 80 milliárdért, felcsúti Disneyland, 50 milliárdos támogatás a vajdasági Fidesz-barát pártnak, és a sor holnap délelőttig folytatható.






 

 

Sokan nem értik, hogyan lehet fontosabb Orbánéknak szinte minden, mint a magyar emberek gyógyítása. Miközben nem kérdéses, hogy a hazai egészségügy a katasztrófa szélén áll:

  • 1. A szakma hatalmas munkaerőhiánnyal küszködik. Orvosaink, ápolónőink tömegesen menekülnek nyugatra, és az elvándorlás mértéke egyre csak nő.
  • 2. Életüket végigdolgozó, többmillió forintnyi járulékot befizető emberek kapnak megalázó börtönkosztot az állami kórházakban. Darált löncshús, kefír, parizer, szelet kenyér a mindennapos menü.
  • 3. Az egészségügyi dolgozók egészen gyalázatos 80-90 ezres nettókért güriznek, állandóan túlhajszoltak, sokszor egyetlen nővér jut 25-30 betegre.
  • 4. Egy csípőprotézis-műtétre akár éveket, de egy allergológiai vizsgálatra vagy rákszűrésre is kemény hónapokat kell várni. A várólisták miatt sokan leromlott vagy már gyógyíthatatlan állapotban jutnak el a terápiáig.

 

 

A Nyugati Fény most egy korábban a Fidesz országos élvonalába tartozó politikussal beszélgetett, aki azóta a helyi politikába húzódott vissza, de pártbeli kapcsolatait megtartotta. A fideszes informátorunk által mondottak egészen más megvilágításba helyezik az egészségügy szemmel látható sanyargatását.

 

A politikus elárulta: a kormány mélyreható számításokat készíttetett, melyekből kiderült, hogy mindannak az összegnek, amelyet az állam egy adott ember egészségügyi ellátására költ, a 80 százalékát 60 éves kora fölött költi rá. Magyarán: ötször annyit költ az egészségügy az emberekre 60 éves koruktól halálukig, mint amennyit a megszületésüktől 60 éves korukig.






 

 

Jelentősen csökkenthetők tehát az egészségügyi kiadások, ha úgymond nem engedik az embereket túl sokáig élni. Ezért vannak a több hónapos, olykor több éves várólisták.

Szintén gigantikus spórolást jelent a nyugdíjkasszának, ha a magyarok hamarabb meghalnak, mint ahogy az orvostudomány jelen állása szerint élhetnének. Bár a magánnyugdíj-vagyont már a második Orbán-kormány idején lenyúlták, a 3000 milliárd forint azóta elpárolgott.

 

Minden komolyan vehető számítás szerint már középtávon hatalmas gondot jelent az államnak a nyugdíjak kifizetése, két évtizeden belül pedig a teljes nyugdíjrendszer összeomlása várható. Ezért sem érdeke a kormánynak, hogy európai színvonalú egészségügyet teremtsen, amivel átlagosan 6-8 évvel tovább élhetnének a magyarok.

Fideszes forrásunk „bónuszként” hozzátette: mivel a kutatások szerint még mindig a 60 év felettiek körében a legmagasabb a baloldali pártok szavazóinak aránya, így politikai okokból is hasznos a Fidesznek, ha közülük minél kevesebben érik meg a következő választások időpontját. Kiélezett verseny esetén akár rajtuk is múlhat a győzelem.

 






Az egészségügy kivéreztetése mögött tehát nem puszta érzéketlenségről, figyelmetlenségről, vagy információhiányról van szó. Valójában egy mesterien tudatos terv zajlik, melyről mindenkinek tudnia kell.”

Szerinted?

forrás | forrás2




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



6 hozzászólás

6 Comments

  1. Pavlovné Kalász Ibolya

    2018-06-24 at 08:25

    100-% igy van ahogy a cikkben írtátok.Egy 65-éves balesetes színte hagyják meghalni,,sorolom= 8 borda törés, nyílt lábtörés ami 10-napja nem volt ellenőrízve, Darabokban a jobb lapockája, válla, medence csont, szemérem csont farok csont törés, és napokig légmelle volt és nem volt orvos, Ha van erőd életbe maradsz,, és kínlódva be ült a tolókocsiba, és kiment a WC-e. Ja ? A János-Korház, én egy rokon vagyok,,

  2. KATHLEEN

    2018-06-24 at 18:42

    Ez nyilvánvaló.

  3. Borzas Kata

    2018-07-09 at 10:07

    Jó fotót találtak a cikk címéhez. Kb. így érdekli a mai helyzet a sokak által megválasztott jelenlegi kormányt. Ha van pénzed élsz, ha nem kész, befejezheted.

  4. Biró Csabáné

    2018-07-10 at 18:37

    Ez a teljes igazság!Az én papámat ez év február 18.-án tették el láb alól 3 nap alatt!!!Saját lábán ment be,elkábították,kiéheztették,vizet sem kapott,majd “leesett” az ágyról,ami valójában nem úgy volt.A patológián eltört nyakkal,eltört orral,tátott szájjal (ami később papírgombóccal volt kitömve,szeme fagyosan újjal benyomva leragasztva) láttuk.A koporsóban felismerhetetlenségig összetörve a jobb arca,füle.Egy hét múlva temettük még folyt a füléből az agyvíz.A papírok ellentmondásosak,meghalt 2 szobában is…Természetesen minden bizonyítékkal,fényképekkel a kezemben feljelentést tettem!!!Nyilvánosságra szeretném hozni,keresek újságírót,tv csatornát bármit,hogy mások se nyugodjanak bele az ilyen szörnyűségbe!!!Ez már gyilkosság!!

  5. Biró Csabáné

    2018-11-11 at 20:03

    Tragédia! “Az én Drága nagymamámat eltették láb alól!” – Felfoghatatlan, hogy ILYEN ma Magyarországon megtörténhet! – Osszátok, hátha valaki végre felfigyel rá, milyen hatalmas gondok vannak az egészségügyben! – Phuphi
    2018 május. – Drága nagymamám lebénult bal oldalára, az idegosztályról a krónikus belgyógyászatra ra
    caution-triangle
    Ezt a bejegyzést eltávolítottuk, mert kéretlen tartalomnak tűnik, és nem felel meg a közösségi alapelveinknek.
    A Közösségi alapelvek megjelenítése
    A bejegyzés törlése
    CSAK AZÉRT OSZTOM ÚJRA,MERT MINDIG LETÖRLIK!!!!FÁJ AZ IGAZSÁG……Kár törölni,mert mentettem az eredetit!!!Sőt nyilvánosságra is hozom,mert megtettem a feljelentést!!KERESEK MÉDIÁT:Tv csatorna,újság,nyilvános megjelenítés!!!!!Sajnos az én drága papámat ugyanebben a kórházban,csak a
    pulmonológián tették el láb alól,mint később kiderült amint megláttuk őt szinte kivégezték.
    A látogatási tilalom miatt nem láthattuk,telefonját elvették pedig saját lábán járt 3 nap alatt elrendezték a sorsát,csupán 2 vizsgálat miatt került oda!
    A patológián,majd a koporsóban láttuk felismerhetetlenségig összetörve (leesett az ágyról) ezt kellett megélnie,ledolgozta az életét.Még mindig élne 83 évesen.
    Mérhetetlen fájdalmamban mindenkinek azt ajánlom senki ne vigye oda szeretteit,mert élve nem megy haza.
    Mindez 2018.02.18. elvileg,gyakorlatilag nem tudjuk.

  6. Váray Károly

    2019-06-06 at 14:09

    Nem csak a kórházak , – az elszegényedő , kinullázott , megalázott családok is !!!!!!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top