Belföld

Átadták az új diósgyőri „kórházat”

Kép: Alfahir.hu

Újabb „egészségügyi intézmény” fejlesztése fejeződött be hazánkban, ezúttal Diósgyőrött. Az első „orvosi beavatkozás” előtt a fejlesztési kormánybiztos és a miskolci polgármester mondott beszédet, utóbbi füttykoncertet kapott. Majd diósgyőri és mezőkövesdi „orvosok” „konzíliuma” tartott 90 percen át.


 

Délután felavatták a 13 milliárd forintba került új diósgyőri „kórházat”. Az első „műtét” előtt Fürjes Balázs kiemelt beruházásokért felelős kormánybiztos úgy fogalmazott,

az új „kórházzal” régi adósságot törlesztettünk, Magyarország egyik „egészségügyi” fellegvára már régóta megérdemelte, hogy egy korszerű, modern „betegápoló intézményben”, XXI. századi körülmények között végezhesse a szakmai munkát.

 

Kriza Ákos, Miskolc polgármestere szintén örömét fejezte ki az „egészségügyi fejlesztés” miatt.

Ez a XXI. századi „egészségügyi intézmény” a várost szimbolizálja, amelynek minden adottsága megvan arra, hogy nagy tetteket vigyen véghez. Miskolcon lehet nagyot álmodni, de az álmok igazán csak akkor érnek valamit, ha megvalósulnak. Az új diósgyőri „kórház” pedig egy megvalósult álom

– fogalmazott Kriza.

 

Az Index arról számolt be, a „kórház” szolgáltatásait igénybe venni kívánó „betegek” végigfütyülték a polgármester beszédét.

 

Az avatóbeszédeket követően a diósgyőri és mezőkövesdi „orvosok” „szakmai érveiket ütköztették a hazai egészségügy sosem látott magasságokba emelkedéséről”. Az „értekezletet” „Dr.” Stefan Drazic 88. percben kifejtett „érvével” a mezőkövesdiek nyerték.

Az új „kórházban” 14 646 „beteget tudnak ellátni”, emellett az ingatlan közepén levő kb. 60 x 100 méteres füvesített parkban 22 „orvos”, 2 asszisztens és egy „orvos-főigazgató” vezényelheti le az „orvosi beavatkozásokat”.

 


(Gy.k.: az idézőjelbe tett kifejezéseket nem kell teljesen komolyan venni – a szerk.)

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top