Belföld

Olyan üzenetet küldtek Orbánnak a baloldali fiatalok, amely alapjaiban bontja meg a rendszert – félmillióan látták az előző videót, itt a folytatás

Kép: balramagyar.hu

Ha Orbán és rendszere azt gondolta, meg tudja törni az ellenállást, nagyon téved. A baloldali fiatalok csattanós választ adtak Orbánéknak!





 

A Societas – Baloldali Ifjúsági Mozgalom fiataljai ismét csattanós videót készítettek. Úgy tűnik, nem lehet megállítani a baloldali fiatalokat. Az előző videójukat fél millió ember látta a facebookon.

 

Újra kamera elé álltak azok, akiktől a Fidesz a legjobban retteghet, vagyis a fiatalok. Az MSZP társult ifjúsági szervezetének a fiataljai eltökéltebbek mint valaha.

 

Mint a videóban elmondják, nem fognak meghátrálni és ha kell újra meg újra utcára vonulnak annak érdekében hogy a Fidesz ne tudja kiépíteni a totális államát. Romániában és Szlovákiában meghátrálásra tudták késztetni a tüntetők a központi hatalmat – és ha a baloldali fiatalokon múlik – itthon sem lesz máshogy.

 

Bár a hatalom arra játszik, hogy kifogy a tüntetésekből a lendület “mi ezt nem fogjuk hagyni”





 

Arra kérünk, oszd meg ezt a videót ha egyet értesz vele!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



1 Comment

1 Comment

  1. hun

    2018-05-06 at 04:37

    °°°·.°·..·°¯°·._.· 𝕊𝕫𝕖𝕣𝕖𝕟𝕔𝕤é𝕥𝕝𝕖𝕟 𝕘𝕖𝕟𝕕𝕖𝕣 𝕒𝕘𝕪 𝕞𝕠𝕤𝕠𝕥𝕥 𝕚𝕕𝕚ó𝕥á𝕜!!! ·._.·°¯°·.·° .·°°°

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top