Belföld

Orrvérzéssel vitték be a dunaújvárosi sürgősségire, másnap a pszichiátrián halt meg leszíjazva és beinjekciózva

Kép forrása: HírTV

Három éve küzd egy édesanya, hogy felelősségre vonják azt a főorvos asszonyt orvost, aki felelős a fia haláláért. A 21 éves Dóra Árpád 2015 áprilisában a dunaújvárosi kórház pszichiátriáján halt meg bepelenkázva, az ágyhoz szíjazva, kábítószerélvezőknek adott injekciók hatása alatt úgy, hogy eredetileg orrvérzéssel vitték be.

 

 

 

Édesanyjáról, Dóra Sáráról most a Hír TV Riasztás című műsora készített riportot. Ebből kiderül, hogy Dóra Árpád egy éjszakába nyúló bulizás másnapján ébredt az orrvérzéssel ébredt. Mentőt hívtak hozzá, és bár nem akarták bevinni, az édesanyja végül elment vele a dunaújvárosi kórház sürgősségijére, ahonnan valamiért a pszichiátriára utalták. Ott olyan erős nyugtató injekciókat kapott, amilyeneket drogfüggőknek adnak be, annak ellenére, hogy az édesanyja tiltakozott, mert a fia semmilyen kábítószerrel nem élt.

„Elmentem még egyszer megkeresni a főorvos asszonyt, hogy még egyszer tisztázzam vele a dolgokat, hogy csak infúziót kap és utána hazajöhet. Na, mire én visszamentem a kisfiamhoz, mert nem találtam a főorvos asszonyt”

 

 

– mesélte Dóra Sára. Dóra Árpádot a pszichiátrián ágyhoz szíjazták és pelenkázni kezdték. Édesanyját másnap reggel hívták fel a hírrel, hogy meghalt.

 


Bár az ügyben a rendőrség nyomozást indított – ehhez az kellett, hogy egy alapítvány felkarolja az édesanya harcát –, és a a szakértői vélemények alapján megállapították, hogy bűncselekmény történt, az ügyészség úgy döntött, hogy a főorvos asszonyt az idős kora miatt nem vonják felelősségre.

A Hír TV ma este 21:05-kor vetíti a teljes riportot.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top