Szórakozás

A kormányt szidja az AK26 legújabb klipjében

Forrás: Facebook

Az AK26 nevű rapduó egyik tagja, Giajjenno május elsején töltötte fel YouTube-ra új számát, amiben a kormányt kritizálja. Giajjenno (Molnár Ádám) és Hiro (Molnár Miklós) az AK26 rapduó tagjai, a testvérpár 2017 végén hagyta ott Mr. Busta kiadóját, a Real Trill Musicot.

 

A rapper Balsors című számában a Himnusz szövegéből ragad ki részleteket, és diktatúrának nevezi a jelenlegi helyzetet.

Sosem éltünk jókedvvel, nem volt pénz, bőséggel. Sosem ért el védőkar, harcban, ellenséggel. Balsors már régen tép, nem jött víg esztendő. Megbűnhődtük már rég a múltat, s jövendőt. (…) A jegyedet ne vedd meg a vissza útra, jó lesz külföldön testvér, ez diktatúra!

 

Bár a szövegben nyíltan nem mondja ki, hogy az elmúlt nyolc évvel, illetve az április 8-i választások eredményével vannak problémái, de a videóklip tele van választási plakátokról, illetve Orbán Viktorról és az elmúlt évek tüntetéseiről készült felvételekkel.

 


 

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top