Belföld

Világsztár küldte el a p..sába Orbánékat a koncertjén: a közönség reakciója hihetetlen + videó

Roger Waters 2013-as budapesti koncertjén (Kép: MTI/Mohai Balázs)

Szerda este lenyűgöző gigakoncertet adott Magyarországon Roger Waters, a Pink Floyd  világhírű gitárosa. Watersről és a bandáról azt tudja mindenki, hogy soha nem rejtették véka alá véleményüket a politikáról és nem is féltek azt kimondani. Ez most sem történt másképp.

 

A koncert egyik fénypontja határozottan az volt, mikor feltette a magyar közönségnek azt a kérdést, hogy “Mother, should I trust the government?”, vagyis

ANYA, MEGBÍZZAK A KORMÁNYBAN?

 

Az óriási tömeg erre egy emberként ordította, hogy: Noooooooo!, ami valljuk be elég egyértelmű vélemény a magyar kormány politikájáról. A helyszín csak úgy zengett. Ezek után Watersék rögtön ki is írták a óriási kivetítőre, hogy:

KURVÁRA NE!

 






Bár ezt öt éve is kiírta, mikor nálunk koncertezett, de tagadhatatlan, hogy képben vannak a napi politikával, hisz többek közt az is megjelent a kivetítőn, hogy “Trump egy disznó”, de Erdogant sem kímélték.

 

 

 






forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top