Belföld

Egy rakás értelmes dologra költötte el a kampánytámogatást a Kétfarkú

Fotó: hvg.hu

Kátyúzás, kukák kihelyezése, önkormányzati irodák illegális akadálymentesítése – a Kétfarkú gerillapárt most azzal pukkasztja a történelmi pártokat és a magyar közéletet, hogy értelmesen költötte el a kampánypénzét.

 

Elszámolt az MKKP a kampánytámogatásával, a Kétfarkúak pályázatot hirdettek, hogy mire költsék a pénzt, és kivételesen ebben nem hülyéskedtek. Most pedig közzétették a 155 millió forint elköltését részletező pdf-et.

 






Kétmillió forint értékben kaptak ingyen mesekönyvet óvodások, Dunaújvárosban kutyafuttatók épültek, kapott pénzt az öregfiúk és hallássérültek közötti meccs megrendezése, helyeztek ki kukákat, sok kutyás programra és eszközre is jutott. De lett pénz “önkormányzati épületek illegális akadálymentesítésére”, csináltak appot, amely a sportpályákat gyűjti össze, és kapott pénzt hétvégi éjszakai buszjárat megszervezése megyeszékhelyeken. 12 milliót költött a párt országos önkéntes kátyújavításra, és kaptak tankönyvet ukrajnai középiskolások is.

 

Akadtak persze hamisítatlan kutyapártos beruházások is, mint pl. láthatatlan szobortalapzatok felállítása felirattal.

A teljes listáért kattintson ide.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top